Ταξιδέψτε από Αθηνα προς Μόναχο

Οργανώστε το ταξίδι σας Αθηνα προς Μόναχο με τρένο, λεωφορείο, πορθμείο, carpooling, αεροπλάνο

Ημερομηνία Μετάβαση
(Ημερομηνία Επιστροφής)
1
έρευνα  
διαφήμιση

4 επιλογές για να πάτε από Αθηνα προς Μόναχο σε αεροπλάνο, πορθμείο, τρένο, αυτοκίνητο, λεωφορείο

  • Επιλέξτε τη διαδρομή της επιλογής σας
  • Εισάγετε τις ημερομηνίες του ταξιδιού σας για να βρείτε τις καλύτερες προσφορές.
1
Αθηνα
Μόναχο
  • Αποκτήστε τιμές
2
Αθηνα
Θεσσαλονίκη
Μόναχο
/
  • Αποκτήστε τιμές
3
Αθηνα
Βιέννη
Μόναχο
/
/
  • Αποκτήστε τιμές
4
Αθηνα
Λουμπλιάνα
Μόναχο
/
  • Αποκτήστε τιμές

Ταξίδι Αθηνα Μόναχο

Τρόποι μεταφοράςαεροπλάνο, Carpooling, πορθμείο, λεωφορείο, τρένο
απόσταση1496 km
Άμεση γραμμήΝαί

Πώς να πάτε από Αθηνα προς Μόναχο;

Προσφέρουμε 4 διαδρομές μέσα τρένο, λεωφορείο, πορθμείο, Carpooling, αεροπλάνο για να προετοιμάσετε το ταξίδι σας Αθηνα Μόναχο. Τα ταξίδια που παρουσιάζονται ταξινομούνται σύμφωνα με δείκτη απόδοσης (ο οποίος μετράται ανάλογα με τον αριθμό των αλλαγών, την εκτιμώμενη διάρκεια, την απόσταση από το αεροδρόμιο μέχρι το κέντρο της πόλης που εξυπηρετεί ...). Θα είστε σε θέση να:
  • Ταξινόμηση αποτελεσμάτων ανά τρόπο μεταφοράς (τρένο, λεωφορείο, πορθμείο, Carpooling, αεροπλάνο).
  • Αποκτήστε τιμές, ώρες και διάρκεια του ταξιδιού Αθηνα Μόναχοκάνοντας κλικ στο κουμπί "Προβολή τιμών" και καθορίζοντας τις ημερομηνίες ταξιδιού σας και τον αριθμό των επιβατών. Προσοχή: προσπαθούμε να συλλέξουμε ένα μέγιστο επιτόκιο από τις διάφορες ιστοσελίδες ταξιδιωτών εταίρων για να σας ενημερώσουμε στην καλύτερη περίπτωση, αλλά αυτό δεν είναι πάντα εφικτό.
  • Εντοπίστε πόλεις του Αθηνα και Μόναχο σε έναν χάρτη καθώς και στη διαδρομή Αθηνα Μόναχο και τα διάφορα σημεία αλληλογραφίας (Αεροδρόμιο Franz Josef Strauss, Σταθμό λεωφορείων München - Zentral Omnibus Bahnhof (ZOB), Σταθμό München Hbf, Σταθμό λεωφορείων Munich central bus station, Αεροδρόμιο Eleftherios Venizelos International, ...) κάνοντας κλικ στο κουμπί "Λεπτομέρειες & Χάρτης".
  • Βρείτε ένα ξενοδοχείο στο Μόναχο

Όλοι οι τρόποι μεταφοράς Αθηνα Μόναχο

Για το ταξίδι του Αθηνα (Αττική, Ελλάδα) έως Μόναχο (Βαυαρία, Γερμανία) με απόσταση 1496 χλμ. Μπορείτε να δανειστείτε 5 τρόποι μεταφοράς, ενδεχομένως συνδυασμός αεροπλάνο, Carpooling, πορθμείο, λεωφορείο και/ή τρένο, και σύμφωνα με την οποία η διάρκεια του ταξιδιού θα είναι σημαντικά διαφορετική.
Η απευθείας πτήση Αθηνα > Μόναχο θα είναι ο πιο γρήγορος τρόπος για να φτάσετε στον προορισμό σας.
έξοδος Αθηνα και να φτάσετε αρκετά νωρίς (τουλάχιστον 2 ώρες πριν από την ώρα αναχώρησης) στο αεροδρόμιο του Eleftherios Venizelos International ATH 21 km, για το check-in των αποσκευών σας για την πτήση προς Μόναχο (αεροδρόμιο του Franz Josef Strauss, Κωδικός IATA: MUC) που εκμεταλλεύεται η Lufthansa, Aegean Airlines ή Air China International.
Δεν είναι δυνατόν να πάτε κατευθείαν από Αθηνα προς Μόναχο χωρίς αλλαγή. Μπορείτε να πάρετε το τρένο Βιέννη-Μόναχο και τη χρήση αεροπλάνο για να φτάσετε στον τελικό προορισμό σας.
Τρένα IC/EC 62, EuroNight Kálmán Imre ή Railjet (RJ) της Deutsche Bahn, MÁV ή ÖBB προς Μόναχο αναχώρηση από το σιδηροδρομικό σταθμό Wien Westbahnhof προς Βιέννη. Η άφιξη στο Μόναχο θα είναι στο σταθμό του München Hbf (1.6 km από το κέντρο).
Παρόλο που δεν είναι δυνατόν να πραγματοποιηθεί το ταξίδι Αθηνα Μόναχο μόνο με λεωφορείο, υπάρχουν άλλα μεταφορικά μέσα (αεροπλάνο) που θα ολοκληρώσει το ταξίδι Λουμπλιάνα-Μόναχο.
Θα επιβιβαστείτε σε λεωφορείο της IC Bus στο Λουμπλιάνα. Το λεωφορείο θα σας αποβάλει στο σταθμό των λεωφορείων München - Zentral Omnibus Bahnhof (ZOB) (0.4 km από Μόναχο, ΡΡΡ). Πηγαίνετε στο σταθμό λεωφορείων του Ljubljana (στις 0.6 km από Λουμπλιάνα) το αργότερο 15 λεπτά πριν από την ώρα αναχώρησης Μόναχο.
Δεν υπάρχει άμεση διέλευση Αθηνα Μόναχο θα πρέπει να χρησιμοποιήσετε άλλα μέσα (αεροπλάνο) για να συνδυαστεί με το πλοίο για να ολοκληρωθεί η θαλάσσια διασταύρωση Αθηνα-Θεσσαλονίκη.
Θα επιβιβαστείτε στο λιμάνι Athens Piraeus E6 στις 7.4 km από Αθηναπλοίου της Hellenic Seaways. Το σκάφος θα αποβιβαστεί στο λιμάνι τουThessaloniki σε 3.6 km από Θεσσαλονίκη. Σας συμβουλεύουμε να πάτε στο λιμάνι τουΑθηνα για επιβίβαση μία έως δύο ώρες πριν από την ώρα που αναγράφεται στην κράτησή σας.
Το Blablacar είναι η κύρια πλατφόρμα αυτοκίνησης στην Ευρώπη όπου οι οδηγοί έχουν Βιέννη-Μόναχο μπορεί να σας μεταφέρει ως επιβάτης και θα συνδυάσετε με ένα ταξίδι μέσα αεροπλάνο για να καλύψει ολόκληρο το ταξίδι.
 
France
United Kingdom
Portugal
Italia
España
Deutschland
Ελλάδα
Nederland
Danmark
Sverige
Norge
Suomi
Česká republika
Polska
Magyarország
Hrvatska
România
International (en)