Ταξιδέψτε από Αθηνα προς Μιλάνο

Οργανώστε το ταξίδι σας Αθηνα προς Μιλάνο με τρένο, λεωφορείο, carpooling, αεροπλάνο

Ημερομηνία Μετάβαση
(Ημερομηνία Επιστροφής)
1
έρευνα  
διαφήμιση

5 επιλογές για να πάτε από Αθηνα προς Μιλάνο σε αεροπλάνο, τρένο, αυτοκίνητο, λεωφορείο

  • Επιλέξτε τη διαδρομή της επιλογής σας
  • Εισάγετε τις ημερομηνίες του ταξιδιού σας για να βρείτε τις καλύτερες προσφορές.
1
Αθηνα
Μιλάνο
  • Αποκτήστε τιμές
2
Αθηνα
Μπέργκαμο
Μιλάνο
/
/
  • Αποκτήστε τιμές
3
Αθηνα
Πίζα
Μιλάνο
/
/
  • Αποκτήστε τιμές
4
Αθηνα
Μόναχο
Μιλάνο
/
/
  • Αποκτήστε τιμές
5
Αθηνα
Ρώμη
Μιλάνο
/
/
  • Αποκτήστε τιμές

Ταξίδι Αθηνα Μιλάνο

Τρόποι μεταφοράςαεροπλάνο, Carpooling, λεωφορείο, τρένο
απόσταση1462 km
Άμεση γραμμήΝαί

Πώς να ταξιδέψετε από Αθηνα προς το Μιλάνο ;

Όπως πολλοί ταξιδιώτες, ψάχνετε για τις φθηνότερες μεταφορές από τις οποίες μπορείτε να ταξιδέψετε Αθηνα προς το Μιλάνο; Συνήθως, αυτό δεν είναι εύκολο έργο και θα πρέπει να περιηγηθείτε σε πολλαπλούς ιστότοπους για να συγκρίνετε όλες τις προσφορές.

Ευτυχώς, το Vivanoda είναι ένας πολυτροπικός προγραμματιστής ταξιδιών που συγκεντρώνει τις τιμές για carpooling, λεωφορεία, πτήσεις και τρένα σε μια ενιαία αναζήτηση. Απλά πρέπει να καθορίσετε την ημερομηνία αναχώρησης στο Μιλάνο τότε αφήστε το Vivanoda να σας αναζητήσει. Για να βελτιώσετε την αναζήτησή σας σύμφωνα με τις προτιμήσεις σας, χρησιμοποιήστε τα φίλτρα και τις διαθέσιμες επιλογές ταξινόμησης.

Να ταξιδέψετε από Αθηνα, πτήσεις, τρένα, carpooling ή λεωφορεία του Aegean Airlines, Ryanair, Alitalia, Lufthansa, Trenord, Italo (NTV), Blablacar και Meridiana θα σας μεταφέρει Μιλάνο.

Όλοι οι τρόποι μεταφοράς Αθηνα Μιλάνο

Για το ταξίδι του Αθηνα (Αττική, Ελλάδα) έως Μιλάνο (Λομβαρδία, Ιταλία) με απόσταση 1462 χλμ. Μπορείτε να δανειστείτε 4 τρόποι μεταφοράς, ενδεχομένως συνδυασμός αεροπλάνο, Carpooling, λεωφορείο και/ή τρένο, και σύμφωνα με την οποία η διάρκεια του ταξιδιού θα είναι σημαντικά διαφορετική.
Η απευθείας πτήση Αθηνα > Μιλάνο θα είναι ο πιο γρήγορος τρόπος για να φτάσετε στον προορισμό σας.
έξοδος Αθηνα και να φτάσετε αρκετά νωρίς (τουλάχιστον 2 ώρες πριν από την ώρα αναχώρησης) στο αεροδρόμιο του Eleftherios Venizelos International ATH 21 km, για το check-in των αποσκευών σας για την πτήση προς Μιλάνο (αεροδρόμιο του Malpensa, Κωδικός IATA: MXP) που εκμεταλλεύεται η Aegean Airlines, Air One ή Easyjet.
Δεν είναι δυνατόν να πάτε κατευθείαν από Αθηνα προς Μιλάνο χωρίς αλλαγή. Μπορείτε να πάρετε το τρένο Ρώμη-Μιλάνο και τη χρήση αεροπλάνο για να φτάσετε στον τελικό προορισμό σας.
Τρένα Italo της Italo (NTV) προς Μιλάνο αναχώρηση από το σιδηροδρομικό σταθμό Roma Ostiense προς Ρώμη. Η άφιξη στο Μιλάνο θα είναι στο σταθμό του Milano Centrale (2.8 km από το κέντρο).
Παρόλο που δεν είναι δυνατόν να πραγματοποιηθεί το ταξίδι Αθηνα Μιλάνο μόνο με λεωφορείο, υπάρχουν άλλα μεταφορικά μέσα (αεροπλάνο) που θα ολοκληρώσει το ταξίδι Μπέργκαμο-Μιλάνο.
Θα επιβιβαστείτε σε λεωφορείο της Autostradale ή FlixBus στο Μπέργκαμο. Το λεωφορείο θα σας αποβάλει στο σταθμό των λεωφορείων Milan autostazione (5.4 km από Μιλάνο, ΡΡΡ). Πηγαίνετε στο σταθμό λεωφορείων του Bergamo (BGY airport) (στις 3.9 km από Μπέργκαμο) το αργότερο 15 λεπτά πριν από την ώρα αναχώρησης Μιλάνο.
Το Blablacar είναι η κύρια πλατφόρμα αυτοκίνησης στην Ευρώπη όπου οι οδηγοί έχουν Μπέργκαμο-Μιλάνο μπορεί να σας μεταφέρει ως επιβάτης και θα συνδυάσετε με ένα ταξίδι μέσα αεροπλάνο για να καλύψει ολόκληρο το ταξίδι.
 
France
United Kingdom
Portugal
Italia
España
Deutschland
Ελλάδα
Nederland
Danmark
Sverige
Norge
Suomi
Česká republika
Polska
Magyarország
Hrvatska
România
International (en)