Προτεινόμενη διαδρομή
Αθηνα
Ταξιδέψτε απευθείας στο Μιλάνο με αεροπορικά
Μιλάνο
Δείτε τιμές
Εναλλακτικές διαδρομές
Αθηνα
Ταξιδέψτε με αεροπορικά για Μπέργκαμο
Μπέργκαμο
Ταξιδέψτε με τρένο, λεωφορείο, Carpooling για Μιλάνο
Μιλάνο
Δείτε τιμές
Αθηνα
Ταξιδέψτε με αεροπορικά για Πίζα
Πίζα
Ταξιδέψτε με Carpooling, τρένο, λεωφορείο για Μιλάνο
Μιλάνο
Δείτε τιμές

Πώς θα πάτε από το Αθηνα στο Μιλάνο;

Σχεδιάζετε να ταξιδέψετε στο Αθηνα από το Μιλάνο και αναζητάτε τις καλύτερες επιλογές μεταφοράς για το ταξίδι σας; Γνωρίζουμε ότι συχνά είναι δύσκολο να επιλέξετε τον καλύτερο τρόπο για να ταξιδέψετε από το Αθηνα στο Μιλάνο, είτε για λόγους τιμής, είτε για λόγους χρόνου, είτε για λόγους ευκολίας. Η Vivanoda θα σας βοηθήσει να βρείτε όλες τις συγκοινωνιακές λύσεις για να ταξιδέψετε μεταξύ Αθηνα και Μιλάνο, είτε με αεροπλάνο, είτε με τρένο, είτε με λεωφορείο, είτε με κοινόχρηστο αυτοκίνητο.

Με λεπτομερείς πληροφορίες για κάθε μέσο μεταφοράς και για τις εταιρείες μεταφορών (Trenitalia, Deutsche Bahn, Italo (NTV), FlixBus ή Blablabus), μπορείτε εύκολα να συγκρίνετε τιμές, δρομολόγια και χρόνους ταξιδιού, ώστε να επιλέξετε την επιλογή που ταιριάζει καλύτερα στις ανάγκες σας.

Είτε είστε οικονομικός ταξιδιώτης είτε αναζητάτε έναν γρήγορο και βολικό τρόπο να ταξιδέψετε μεταξύ Αθηνα και Μιλάνο, έχουμε όλες τις πληροφορίες που χρειάζεστε για να σχεδιάσετε ένα αξέχαστο ταξίδι Αθηνα - Μιλάνο.

Για το ταξίδι σας από το Αθηνα στο Μιλάνο, έχετε διάφορες επιλογές μεταφοράς

Λεωφορείο από Αθηνα προς Μιλάνο

Τα λεωφορεία αποτελούν συχνά την πιο οικονομική επιλογή για το ταξίδι από το Αθηνα στο Μιλάνο, προσφέροντας επιλογές απευθείας ταξιδιού ή με ενδιάμεσες στάσεις.

Αθηνα Μιλάνο με τρένο

Αν σας αρέσει να ταξιδεύετε με έναν πιο φιλικό προς το περιβάλλον και οικονομικό τρόπο, το τρένο Αθηνα - Μιλάνο είναι ιδανικό και ανταποκρίνεται στις προσδοκίες σας.

Αεροπορικά Αθηνα Μιλάνο

Πολλές πτήσεις συνδέουν καθημερινά το Αθηνα με το Μιλάνο, προσφέροντας μια γρήγορη και βολική επιλογή για τους ταξιδιώτες. Αν βιάζεστε, η πτήση είναι ο ταχύτερος τρόπος για να φτάσετε στο Μιλάνο σε χρόνο ρεκόρ.

Όποια επιλογή κι αν επιλέξετε, το εργαλείο μας για τη σύγκριση τιμών θα σας βοηθήσει να βρείτε την πιο κατάλληλη επιλογή μεταφοράς από το Αθηνα στο Μιλάνο για τις ανάγκες και τον προϋπολογισμό σας.

Ταξιδιωτικές πληροφορίες για Αθηνα Μιλάνο

Πόλη αναχώρησης
Αθηνα
Ελλάδα
Αττική
Πόλη προορισμού
Μιλάνο
Ιταλία
Λομβαρδία
Απόσταση
1462 km
Απευθείας σύνδεση
Ναι, άμεση σύνδεση με αεροπορικά
Αναζήτηση εισιτηρίων Αθηνα Μιλάνο
Αναζήτηση διαμονής στο Μιλάνο
Σχεδιάστε εύκολα το ταξίδι σας από το Αθηνα στο Μιλάνο με τη Vivanoda

Σχεδιάστε εύκολα το ταξίδι σας από το Αθηνα στο Μιλάνο με τη Vivanoda

Με τη Vivanoda μπορείτε εύκολα να συγκρίνετε όλα τα διαθέσιμα μέσα μεταφοράς, όπως πτήσεις, τρένα, λεωφορεία και συγκοινωνίες, ανάλογα με τις προτιμήσεις και τον προϋπολογισμό σας. Μπορείτε επίσης να φιλτράρετε τα αποτελέσματα ανάλογα με την τιμή, το χρόνο ταξιδιού, το πρόγραμμα και τις επιλογές άνεσης. Χάρη στην ευκολία χρήσης και τη σαφήνειά του, το Vivanoda σας επιτρέπει να βρείτε τα εισιτήρια μεταξύ Αθηνα και Μιλάνο που ταιριάζουν καλύτερα στις ανάγκες σας με λίγα κλικ. Η Vivanoda εμφανίζει επίσης όλες τις ειδικές προσφορές και προωθητικές ενέργειες των διαφόρων αεροπορικών εταιρειών, όπως η Trenitalia, Deutsche Bahn, Italo (NTV), FlixBus ή Blablabus, για να σας βοηθήσει να εξοικονομήσετε χρήματα στα εισιτήριά σας. Μη διστάσετε λοιπόν και χρησιμοποιήστε τη Vivanoda τώρα για να προετοιμάσετε το ταξίδι σας μεταξύ Αθηνα και Μιλάνο με ήσυχο μυαλό!

Σύγκριση των τρόπων μεταφοράς μεταξύ Αθηνα και Μιλάνο

Πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα του ταξιδιού με τρένο από το Αθηνα στο Μιλάνο;
Ταχύτητα Τα τρένα από το Αθηνα προς το Μιλάνο είναι συχνά πολύ πιο γρήγορα από τα λεωφορεία ή τα αυτοκίνητα.
Άνεση Τα τρένα μεταξύ Αθηνα και Μιλάνο προσφέρουν γενικά περισσότερο χώρο για τα πόδια και επιπλέον άνεση για τους επιβάτες.
Τοπία Τα τρένα μεταξύ Αθηνα και Μιλάνο προσφέρουν συχνά μαγευτικά τοπία κατά τη διάρκεια του ταξιδιού.
Ευελιξία Τα δρομολόγια των τρένων Αθηνα - Μιλάνο μπορεί να είναι περιορισμένα και μπορεί να είναι πιο δύσκολο να αλλάξετε τρένο αν χρειαστεί.
Κόστος Τα εισιτήρια του τρένου Αθηνα-Μιλάνο μπορεί να είναι πιο ακριβά από τα εισιτήρια του λεωφορείου ή του αυτοκινήτου, ειδικά στα τρένα υψηλής ταχύτητας.
Πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα του ταξιδιού με λεωφορείο από το Αθηνα στο Μιλάνο;
Ευελιξία Οι εταιρείες λεωφορείων προσφέρουν διάφορες επιλογές δρομολογίων για το ταξίδι μεταξύ Αθηνα και Μιλάνο, κάτι που μπορεί να είναι βολικό αν έχετε συγκεκριμένους χρονικούς περιορισμούς.
Τιμές Τα εισιτήρια του λεωφορείου από το Αθηνα προς το Μιλάνο είναι συχνά πολύ φθηνότερα από τα εισιτήρια του τρένου ή του αεροπλάνου για το Μιλάνο (και μερικές φορές φθηνότερα από τα εισιτήρια με το αυτοκίνητο), καθιστώντας το μια προσιτή επιλογή για τους ταξιδιώτες με χαμηλό προϋπολογισμό.
Επιβατικές υπηρεσίες Τα σύγχρονα λεωφορεία μεταξύ Αθηνα και Μιλάνο είναι συνήθως εξοπλισμένα με άνετα καθίσματα, κλιματισμό, δωρεάν Wi-Fi, πρίζες και τουαλέτες.
Χρόνος ταξιδιού Τα λεωφορεία από το Αθηνα προς το Μιλάνο είναι συνήθως πολύ πιο αργά από τα τρένα προς το Μιλάνο για να καλύψουν την απόσταση των 1462 km.
Άνεση Τα λεωφορεία Αθηνα-Μιλάνο μπορεί να είναι λιγότερο άνετα από τα τρένα, λόγω του μειωμένου χώρου για τα πόδια και της ποιότητας της ανάρτησης.
Πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα της πτήσης από το Αθηνα προς το Μιλάνο;
Επιλογή αεροπορικών εταιρειών Υπάρχουν πολλές αεροπορικές εταιρείες που εκτελούν πτήσεις από το Αθηνα προς το Μιλάνο, τόσο απευθείας όσο και με ενδιάμεσο σταθμό, δίνοντας στους ταξιδιώτες μια ευρεία επιλογή.
Ταχύτητα Η πτήση μεταξύ Αθηνα και Μιλάνο είναι ο ταχύτερος τρόπος για να διανύσετε τα 1462 km μεταξύ Αθηνα και Μιλάνο.
Έλεγχοι ασφαλείας Οι ταξιδιώτες για το Μιλάνο πρέπει συχνά να φτάνουν στο αεροδρόμιο του Αθηνα νωρίς λόγω των αυστηρών ελέγχων ασφαλείας.
Τιμές Τα αεροπορικά εισιτήρια από το Αθηνα προς το Μιλάνο μπορεί να είναι πιο ακριβά από τα εισιτήρια του τρένου ή του λεωφορείου, ιδίως σε περιόδους υψηλής κίνησης (αργίες, Σαββατοκύριακα κ.λπ.).
Περιβαλλοντικά μειονεκτήματα Οι πτήσεις προς Αθηνα Μιλάνο έχουν αρνητικό αντίκτυπο στο περιβάλλον λόγω των εκπομπών αερίων του θερμοκηπίου, καθώς οι πτήσεις είναι ένα από τα πιο ρυπογόνα μέσα μεταφοράς.

Από πού να ξεκινήσετε στο Αθηνα; Πού θα φτάσω στο Μιλάνο;

Αεροδρόμια αναχώρησης στο Αθηνα

Eleftherios Venizelos International
Χάρτης

Σταθμοί λεωφορείων άφιξης στο Μιλάνο

Milan autostazione
Χάρτης
Milan (San Donato)
Χάρτης
Milano Centrale
Χάρτης

Σταθμοί άφιξης Μιλάνο

Milano Centrale
Χάρτης
Milano Rogoredo
Χάρτης
Milano Porta Garibaldi
Χάρτης
Milano Greco Pirelli
Χάρτης
Milano Lambrate
Χάρτης

Αεροδρόμια άφιξης στο Μιλάνο

Malpensa
Χάρτης
Linate
Χάρτης
Αναζήτηση εισιτηρίων Αθηνα Μιλάνο
Αναζήτηση διαμονής στο Μιλάνο

3 συμβουλές για φθηνότερο ταξίδι μεταξύ Αθηνα και Μιλάνο

Αποφασίσατε να ταξιδέψετε από το Αθηνα στο Μιλάνο και ψάχνετε τρόπους να εξοικονομήσετε χρήματα από το εισιτήριό σας; Ακολουθούν 3 χρήσιμες συμβουλές για να εξοικονομήσετε χρήματα στο ταξίδι σας. Είτε επιλέξετε να ταξιδέψετε με λεωφορείο, τρένο ή αεροπορικά, αυτές οι συμβουλές θα σας βοηθήσουν να βρείτε τις καλύτερες τιμές για το ταξίδι σας από το Αθηνα στο Μιλάνο.

  • 1. Να είστε ευέλικτοι στις ημερομηνίες
    Τα εισιτήρια Αθηνα-Μιλάνο είναι συχνά φθηνότερα κατά τη διάρκεια της εβδομάδας απ' ό,τι το Σαββατοκύριακο. Αν έχετε την πολυτέλεια να ταξιδέψετε στο Μιλάνο κατά τη διάρκεια της εβδομάδας και όχι το Σαββατοκύριακο, μπορείτε να εξοικονομήσετε χρήματα από το εισιτήριο Αθηνα-Μιλάνο. Επιπλέον, η ευελιξία στις ημερομηνίες μπορεί επίσης να σας βοηθήσει να βρείτε τις καλύτερες τιμές για το Μιλάνο.
  • 2. Ταξιδέψτε ελαφρά
    Εάν ταξιδεύετε μεταξύ Αθηνα και Μιλάνο με εταιρεία που χρεώνει επιπλέον για τις παραδοτέες αποσκευές, όπως συμβαίνει συχνά, ίσως είναι φρόνιμο να περιορίσετε τις αποσκευές σας στο ελάχιστο για να εξοικονομήσετε χρήματα. Προσπαθήστε να πακετάρετε μόνο τα απαραίτητα και βεβαιωθείτε ότι έχετε ελέγξει τις πολιτικές αποσκευών της αεροπορικής εταιρείας πριν αναχωρήσετε για το Μιλάνο.
  • 3. Συγκρίνετε τιμές
    Η χρήση της Vivanoda είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να βρείτε τις καλύτερες τιμές για το ταξίδι σας από Αθηνα προς Μιλάνο. Σας επιτρέπει να συγκρίνετε τις τιμές από διάφορους παρόχους μεταφορών σε μία αναζήτηση και να βρείτε την καλύτερη τιμή για τη διαμονή σας στο Μιλάνο.

Λεωφορείο Αθηνα Μιλάνο

Οι επιβάτες μπορούν γενικά να πάρουν αποσκευές στο λεωφορείο Αθηνα-Μιλάνο, αλλά είναι σημαντικό να ελέγξετε τα όρια βάρους και μεγέθους με τον μεταφορέα. Ο αριθμός των αποσκευών είναι επίσης πολύ συχνά περιορισμένος.

Τα περισσότερα λεωφορεία μεταξύ Αθηνα και Μιλάνο είναι καινούργια και συνήθως διαθέτουν εν πλω πρίζες για τη φόρτιση συσκευών, αλλά αυτό μπορεί να διαφέρει ανάλογα με τον μεταφορέα.

Τα λεωφορεία μεταξύ Αθηνα και Μιλάνο προσφέρουν συνήθως τουαλέτες για τους επιβάτες, αλλά συνιστάται πάντα να ενημερώνεστε από τον μεταφορέα πριν από το ταξίδι. Σε κάθε περίπτωση, προβλέπονται διαλείμματα στους σταθμούς εξυπηρέτησης του αυτοκινητόδρομου.

Η διάρκεια του ταξιδιού με λεωφορείο μεταξύ Αθηνα και Μιλάνο συνήθως ποικίλλει ανάλογα με τις συνθήκες κυκλοφορίας και τις τυχόν στάσεις κατά μήκος της διαδρομής. Η Vivanoda θα σας επιτρέψει να δείτε σε πραγματικό χρόνο όλα τα λεωφορεία που ταξιδεύουν προς Μιλάνο για την ημερομηνία του ταξιδιού σας.

Η μέση τιμή ενός εισιτηρίου λεωφορείου για το δρομολόγιο Αθηνα-Μιλάνο ποικίλλει ανάλογα με τον μεταφορέα και την ώρα της κράτησης. Σε ορισμένες ημερομηνίες υψηλής κίνησης, οι τιμές μπορεί να διπλασιαστούν! Συγκρίνετε όλες τις τιμές των λεωφορείων από Αθηνα προς Μιλάνο στη Vivanoda.

Η συχνότητα των αναχωρήσεων για Αθηνα από Μιλάνο ποικίλλει ανάλογα με τον μεταφορέα, την περίοδο και την ημέρα της εβδομάδας. Για να έχετε μια πλήρη επισκόπηση όλων των αναχωρήσεων λεωφορείων προς Μιλάνο, παρακαλούμε καθορίστε την ημερομηνία αναχώρησης και κάντε αναζήτηση στη Vivanoda.

Εταιρείες λεωφορείων Αθηνα Μιλάνο

FlixBus
FlixBus
Blablabus
Blablabus
Autostradale
Autostradale
Αναζήτηση για εισιτήρια λεωφορείων Αθηνα Μιλάνο

Τρένα Αθηνα Μιλάνο

Συνιστάται να κλείσετε το σιδηροδρομικό σας εισιτήριο από το Αθηνα προς το Μιλάνο τουλάχιστον μερικές εβδομάδες νωρίτερα για να έχετε την καλύτερη τιμή.

Μπορεί να υπάρχει διαφορά τιμής ανάλογα με την ώρα της ημέρας που ταξιδεύετε με το τρένο από το Αθηνα στο Μιλάνο. Τα εισιτήρια που αγοράζονται σε ώρες εκτός αιχμής είναι φθηνότερα από εκείνα που αγοράζονται σε ώρες αιχμής. Για να έχετε μια λεπτομερή επισκόπηση όλων των τιμών, η Vivanoda συγκρίνει όλα τα μέσα μεταφοράς μεταξύ Αθηνα και Μιλάνο.

Η μέση διάρκεια του ταξιδιού με το τρένο από το Αθηνα στο Μιλάνο εξαρτάται από τον τύπο του τρένου που θα πάρετε. Τα περιφερειακά ή υπεραστικά τρένα προς Μιλάνο είναι πιο αργά από τα τρένα υψηλής ταχύτητας. Συγκρίνετε τη διάρκεια όλων των ταξιδιών κάνοντας μια αναζήτηση τιμών στη Vivanoda.

Τα σιδηροδρομικά εισιτήρια από το Αθηνα προς το Μιλάνο μπορούν να επιστραφούν ή να ανταλλαγούν, αλλά είναι συνήθως ακριβότερα. Τα φθηνότερα εισιτήρια είναι μη επιστρεπτέα και μη ανταλλάξιμα.

Οι επιβάτες μπορούν φυσικά να πάρουν αποσκευές μαζί τους στο τρένο από το Αθηνα προς το Μιλάνο. Δεν υπάρχει όριο βάρους, αλλά ορισμένες σιδηροδρομικές εταιρείες περιορίζουν τον αριθμό των αποσκευών που μπορείτε να πάρετε μαζί σας και απαιτούν να πληρώσετε ένα επίναυλο. Από την άλλη πλευρά, το μέγεθος των αποσκευών θα πρέπει να είναι λογικό, καθώς ο χώρος μέσα στο τρένο είναι συχνά περιορισμένος.

Για να βρείτε τις καλύτερες προσφορές στα εισιτήρια τρένου μεταξύ Αθηνα και Μιλάνο, συνιστάται να κάνετε κράτηση εκ των προτέρων, να είστε ευέλικτοι με το χρονοδιάγραμμα και να συγκρίνετε τις τιμές των εισιτηρίων με τη Vivanoda.

Εταιρείες τρένων από Αθηνα προς Μιλάνο

Trenitalia
Trenitalia
Deutsche Bahn
Deutsche Bahn
Italo (NTV)
Italo (NTV)
Trenord
Trenord
Αναζήτηση για εισιτήρια τρένων Αθηνα Μιλάνο

Πτήσεις Αθηνα Μιλάνο

Αεροπορικές εταιρείες Αθηνα Μιλάνο

Aegean Airlines
Aegean Airlines
Volotea
Volotea
Air China International
Air China International
Lufthansa
Lufthansa
Alitalia
Alitalia
Easyjet
Easyjet
Ryanair
Ryanair
Air One
Air One
Biman Bangladesh Airlines
Biman Bangladesh Airlines
Cyprus Airways
Cyprus Airways
Meridiana
Meridiana
Αναζήτηση για πτήσεις Αθηνα Μιλάνο

Φίλτρα αναζήτησης

Τρόπος μεταφοράς
Ώρα αναχώρησης
Ώρα άφιξης