Ταξιδέψτε από Αθηνα προς Μήλος

Οργανώστε το ταξίδι σας Αθηνα προς Μήλος με πορθμείο, αεροπλάνο

Ημερομηνία Μετάβαση
(Ημερομηνία Επιστροφής)
1
έρευνα  
διαφήμιση

5 επιλογές για να πάτε από Αθηνα προς Μήλος σε αεροπλάνο, πορθμείο

 • Επιλέξτε τη διαδρομή της επιλογής σας
 • Εισάγετε τις ημερομηνίες του ταξιδιού σας για να βρείτε τις καλύτερες προσφορές.
1
Αθηνα
Μήλος
/
 • Αποκτήστε τιμές
2
Αθηνα
Σέριφος
Μήλος
 • Αποκτήστε τιμές
3
Αθηνα
Κίμωλος
Μήλος
 • Αποκτήστε τιμές
4
Αθηνα
Σίφνος
Μήλος
 • Αποκτήστε τιμές
5
Αθηνα
Φολέγανδρος
Μήλος
 • Αποκτήστε τιμές

Ταξίδι Αθηνα Μήλος

Τρόποι μεταφοράςαεροπλάνο, πορθμείο
απόσταση151 km
Άμεση γραμμήΝαί

Πώς να πάτε από Αθηνα προς Μήλος;

Προσφέρουμε 5 διαδρομές μέσα πορθμείο, αεροπλάνο για να προετοιμάσετε το ταξίδι σας Αθηνα Μήλος. Τα ταξίδια που παρουσιάζονται ταξινομούνται σύμφωνα με δείκτη απόδοσης (ο οποίος μετράται ανάλογα με τον αριθμό των αλλαγών, την εκτιμώμενη διάρκεια, την απόσταση από το αεροδρόμιο μέχρι το κέντρο της πόλης που εξυπηρετεί ...). Θα είστε σε θέση να:
 • Ταξινόμηση αποτελεσμάτων ανά τρόπο μεταφοράς (πορθμείο, αεροπλάνο).
 • Αποκτήστε τιμές, ώρες και διάρκεια του ταξιδιού Αθηνα Μήλοςκάνοντας κλικ στο κουμπί "Προβολή τιμών" και καθορίζοντας τις ημερομηνίες ταξιδιού σας και τον αριθμό των επιβατών. Προσοχή: προσπαθούμε να συλλέξουμε ένα μέγιστο επιτόκιο από τις διάφορες ιστοσελίδες ταξιδιωτών εταίρων για να σας ενημερώσουμε στην καλύτερη περίπτωση, αλλά αυτό δεν είναι πάντα εφικτό.
 • Εντοπίστε πόλεις του Αθηνα και Μήλος σε έναν χάρτη καθώς και στη διαδρομή Αθηνα Μήλος και τα διάφορα σημεία αλληλογραφίας (Αεροδρόμιο Milos, Ναυτικό Σταθμό Milos, Ναυτικό Σταθμό Milos, Αεροδρόμιο Eleftherios Venizelos International, Ναυτικό Σταθμό Athens Piraeus E1, ...) κάνοντας κλικ στο κουμπί "Λεπτομέρειες & Χάρτης".
 • Βρείτε ένα ξενοδοχείο στο Μήλος

Από ποιοι μεταφορείς πρέπει να πάτε Αθηνα προς Μήλος;

Ναυτιλιακές εταιρείες
Τα σκάφη του Zante Ferries παρέχουν τη θαλάσσια σύνδεση μεταξύ του λιμένα του Athens Piraeus E6 και του Μήλος (Milos σε 2.9 km από την πόλη)
Τα δρομολόγια Hellenic Seaways πραγματοποιούν τις διασταυρώσεις μεταξύ Αθηνα και Σέριφος όπου θα εξυπηρετούν τα λιμάνια της Athens Piraeus E6 και Serifos αντιστοίχως 7.4 km και 2 km μακριά από το κέντρο των πόλεων τους. και μεταξύ του λιμένα του Serifos και του Μήλος (Milos σε 2.9 km από την πόλη)
Τα πλοία της Aegean Speed Lines λειτουργούν στη θαλάσσια σύνδεση μεταξύ Αθηνα και Μήλος όπου θα εξυπηρετούν τα λιμάνια της Athens Piraeus E1 και Milos αντιστοίχως 9.1 km και 3.2 km μακριά από το κέντρο των πόλεων τους.
Τα σκάφη του LANE Sea Line παρέχουν τη θαλάσσια σύνδεση μεταξύ του λιμένα του Athens Piraeus E1 και του Μήλος (Milos σε 3.2 km από την πόλη)
Τα δρομολόγια Sea Jets κάνουν τη διασταύρωση μεταξύ Αθηνα και Μήλος όπου θα εξυπηρετούν τα λιμάνια της Athens Piraeus E1 και Milos αντιστοίχως 9.1 km και 3.2 km μακριά από το κέντρο των πόλεων τους.
Τα πλοία της Aigaion Pelagos λειτουργούν στη θαλάσσια σύνδεση μεταξύ του λιμένα του Athens Piraeus E6 και του Μήλος (Milos σε 2.9 km από την πόλη)
Τα σκάφη του ANEK Lines παρέχουν τη θαλάσσια σύνδεση μεταξύ Κίμωλος και Μήλος όπου θα εξυπηρετούν τα λιμάνια της Kimolos και Milos αντιστοίχως 0.8 km και 3.2 km μακριά από το κέντρο των πόλεων τους.
Αεροπορικές εταιρείες
Το Olympic Air κάνει πτήση από το αεροδρόμιο Eleftherios Venizelos International ATH βρίσκεται σε 21 km από το κέντρο της πόλης του Αθηνα προς Μήλος (άφιξη στο αεροδρόμιο του Milos MLO)

Όλοι οι τρόποι μεταφοράς Αθηνα Μήλος

Για το ταξίδι του Αθηνα (Αττική, Ελλάδα) έως Μήλος (Κυκλάδες, Ελλάδα) με απόσταση 151 χλμ. Μπορείτε να δανειστείτε 2 τρόποι μεταφοράς, ενδεχομένως συνδυασμός αεροπλάνο και/ή πορθμείο, και σύμφωνα με την οποία η διάρκεια του ταξιδιού θα είναι σημαντικά διαφορετική.
Υπάρχει άμεση διασταύρωση με φέρι που θα σας επιτρέψει να φτάσετε Μήλος από Αθηνα.
Θα επιβιβαστείτε στο λιμάνι Athens Piraeus E1 στις 9.1 km από Αθηναπλοίου της Aegean Speed Lines, LANE Sea Line, Sea Jets, Aigaion Pelagos ή Zante Ferries. Το σκάφος θα αποβιβαστεί στο λιμάνι τουMilos σε 3.2 km από Μήλος. Σας συμβουλεύουμε να πάτε στο λιμάνι τουΑθηνα για επιβίβαση μία έως δύο ώρες πριν από την ώρα που αναγράφεται στην κράτησή σας.
Η απευθείας πτήση Αθηνα > Μήλος θα είναι ο πιο γρήγορος τρόπος για να φτάσετε στον προορισμό σας.
έξοδος Αθηνα και να φτάσετε αρκετά νωρίς (τουλάχιστον 2 ώρες πριν από την ώρα αναχώρησης) στο αεροδρόμιο του Eleftherios Venizelos International ATH 21 km, για το check-in των αποσκευών σας για την πτήση προς Μήλος (αεροδρόμιο του Milos, Κωδικός IATA: MLO) που εκμεταλλεύεται η Olympic Air.
 
France
United Kingdom
Portugal
Italia
España
Deutschland
Ελλάδα
Nederland
Danmark
Sverige
Norge
Suomi
Česká republika
Polska
Magyarország
Hrvatska
România
International (en)