Προτεινόμενη διαδρομή
Αθηνα
Ταξιδέψτε απευθείας στο Μήλος με πλοίο, αεροπορικά
Μήλος
Δείτε τιμές
Εναλλακτικές διαδρομές
Αθηνα
Ταξιδέψτε με πλοίο για Σέριφος
Σέριφος
Ταξιδέψτε με πλοίο για Μήλος
Μήλος
Δείτε τιμές
Αθηνα
Ταξιδέψτε με πλοίο για Κίμωλος
Κίμωλος
Ταξιδέψτε με πλοίο για Μήλος
Μήλος
Δείτε τιμές

Πώς θα πάτε από το Αθηνα στο Μήλος;

Σχεδιάζετε να ταξιδέψετε στο Αθηνα από το Μήλος και αναζητάτε τις καλύτερες επιλογές μεταφοράς για το ταξίδι σας; Γνωρίζουμε ότι συχνά είναι δύσκολο να επιλέξετε τον καλύτερο τρόπο για να ταξιδέψετε από το Αθηνα στο Μήλος, είτε για λόγους τιμής, είτε για λόγους χρόνου, είτε για λόγους ευκολίας. Η Vivanoda θα σας βοηθήσει να βρείτε όλες τις συγκοινωνιακές λύσεις για να ταξιδέψετε μεταξύ Αθηνα και Μήλος, είτε με αεροπλάνο, είτε με τρένο, είτε με λεωφορείο, είτε με κοινόχρηστο αυτοκίνητο.

Με λεπτομερείς πληροφορίες για κάθε μέσο μεταφοράς και για τις εταιρείες μεταφορών (Olympic Air, Aegean Speed Lines, LANE Sea Line ή Sea Jets), μπορείτε εύκολα να συγκρίνετε τιμές, δρομολόγια και χρόνους ταξιδιού, ώστε να επιλέξετε την επιλογή που ταιριάζει καλύτερα στις ανάγκες σας.

Είτε είστε οικονομικός ταξιδιώτης είτε αναζητάτε έναν γρήγορο και βολικό τρόπο να ταξιδέψετε μεταξύ Αθηνα και Μήλος, έχουμε όλες τις πληροφορίες που χρειάζεστε για να σχεδιάσετε ένα αξέχαστο ταξίδι Αθηνα - Μήλος.

Για το ταξίδι σας από το Αθηνα στο Μήλος, έχετε διάφορες επιλογές μεταφοράς

Αεροπορικά Αθηνα Μήλος

Πολλές πτήσεις συνδέουν καθημερινά το Αθηνα με το Μήλος, προσφέροντας μια γρήγορη και βολική επιλογή για τους ταξιδιώτες. Αν βιάζεστε, η πτήση είναι ο ταχύτερος τρόπος για να φτάσετε στο Μήλος σε χρόνο ρεκόρ.

Όποια επιλογή κι αν επιλέξετε, το εργαλείο μας για τη σύγκριση τιμών θα σας βοηθήσει να βρείτε την πιο κατάλληλη επιλογή μεταφοράς από το Αθηνα στο Μήλος για τις ανάγκες και τον προϋπολογισμό σας.

Ταξιδιωτικές πληροφορίες για Αθηνα Μήλος

Πόλη αναχώρησης
Αθηνα
Ελλάδα
Αττική
Πόλη προορισμού
Μήλος
Ελλάδα
Κυκλάδες
Απόσταση
151 km
Απευθείας σύνδεση
Ναι, άμεση σύνδεση με πλοίο και αεροπορικά
Αναζήτηση εισιτηρίων Αθηνα Μήλος
Αναζήτηση διαμονής στο Μήλος
Σχεδιάστε εύκολα το ταξίδι σας από το Αθηνα στο Μήλος με τη Vivanoda

Σχεδιάστε εύκολα το ταξίδι σας από το Αθηνα στο Μήλος με τη Vivanoda

Με τη Vivanoda μπορείτε εύκολα να συγκρίνετε όλα τα διαθέσιμα μέσα μεταφοράς, όπως πτήσεις, τρένα, λεωφορεία και συγκοινωνίες, ανάλογα με τις προτιμήσεις και τον προϋπολογισμό σας. Μπορείτε επίσης να φιλτράρετε τα αποτελέσματα ανάλογα με την τιμή, το χρόνο ταξιδιού, το πρόγραμμα και τις επιλογές άνεσης. Χάρη στην ευκολία χρήσης και τη σαφήνειά του, το Vivanoda σας επιτρέπει να βρείτε τα εισιτήρια μεταξύ Αθηνα και Μήλος που ταιριάζουν καλύτερα στις ανάγκες σας με λίγα κλικ. Η Vivanoda εμφανίζει επίσης όλες τις ειδικές προσφορές και προωθητικές ενέργειες των διαφόρων αεροπορικών εταιρειών, όπως η Olympic Air, Aegean Speed Lines, LANE Sea Line ή Sea Jets, για να σας βοηθήσει να εξοικονομήσετε χρήματα στα εισιτήριά σας. Μη διστάσετε λοιπόν και χρησιμοποιήστε τη Vivanoda τώρα για να προετοιμάσετε το ταξίδι σας μεταξύ Αθηνα και Μήλος με ήσυχο μυαλό!

Από πού να ξεκινήσετε στο Αθηνα; Πού θα φτάσω στο Μήλος;

Αεροδρόμια αναχώρησης στο Αθηνα

Eleftherios Venizelos International
Χάρτης

Αεροδρόμια άφιξης στο Μήλος

Milos
Χάρτης
Αναζήτηση εισιτηρίων Αθηνα Μήλος
Αναζήτηση διαμονής στο Μήλος

3 συμβουλές για φθηνότερο ταξίδι μεταξύ Αθηνα και Μήλος

Αποφασίσατε να ταξιδέψετε από το Αθηνα στο Μήλος και ψάχνετε τρόπους να εξοικονομήσετε χρήματα από το εισιτήριό σας; Ακολουθούν 3 χρήσιμες συμβουλές για να εξοικονομήσετε χρήματα στο ταξίδι σας. Είτε επιλέξετε να ταξιδέψετε με αεροπορικά, αυτές οι συμβουλές θα σας βοηθήσουν να βρείτε τις καλύτερες τιμές για το ταξίδι σας από το Αθηνα στο Μήλος.

  • 1. Να είστε ευέλικτοι στις ημερομηνίες
    Τα εισιτήρια Αθηνα-Μήλος είναι συχνά φθηνότερα κατά τη διάρκεια της εβδομάδας απ' ό,τι το Σαββατοκύριακο. Αν έχετε την πολυτέλεια να ταξιδέψετε στο Μήλος κατά τη διάρκεια της εβδομάδας και όχι το Σαββατοκύριακο, μπορείτε να εξοικονομήσετε χρήματα από το εισιτήριο Αθηνα-Μήλος. Επιπλέον, η ευελιξία στις ημερομηνίες μπορεί επίσης να σας βοηθήσει να βρείτε τις καλύτερες τιμές για το Μήλος.
  • 2. Συγκρίνετε τιμές
    Η χρήση της Vivanoda είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να βρείτε τις καλύτερες τιμές για το ταξίδι σας από Αθηνα προς Μήλος. Σας επιτρέπει να συγκρίνετε τις τιμές από διάφορους παρόχους μεταφορών σε μία αναζήτηση και να βρείτε την καλύτερη τιμή για τη διαμονή σας στο Μήλος.
  • 3. Αποφύγετε τις ώρες αιχμής
    Τα εισιτήρια Αθηνα-Μήλος είναι πολύ συχνά φθηνότερα αν ταξιδεύετε εκτός των ωρών αιχμής. Αποφεύγοντας αυτές τις πολυσύχναστες ώρες της ημέρας, μπορείτε να εξοικονομήσετε χρήματα στο εισιτήριό σας. Επιπλέον, ταξιδεύοντας στο Μήλος σε ώρες εκτός αιχμής μπορεί να έχετε ένα πιο άνετο ταξίδι.

Πτήσεις Αθηνα Μήλος

Αεροπορικές εταιρείες Αθηνα Μήλος

Olympic Air
Olympic Air
Αναζήτηση για πτήσεις Αθηνα Μήλος
Φίλτρα αναζήτησης
Τρόπος μεταφοράς
Ώρα αναχώρησης
Ώρα άφιξης