Ταξιδέψτε από Αθηνα προς Καλαμάτα

Οργανώστε το ταξίδι σας Αθηνα προς Καλαμάτα με πορθμείο

Ημερομηνία Μετάβαση
(Ημερομηνία Επιστροφής)
1
έρευνα  
διαφήμιση

2 επιλογές για να πάτε από Αθηνα προς Καλαμάτα σε πορθμείο

  • Επιλέξτε τη διαδρομή της επιλογής σας
  • Εισάγετε τις ημερομηνίες του ταξιδιού σας για να βρείτε τις καλύτερες προσφορές.
1
Αθηνα
Καλαμάτα
  • Αποκτήστε τιμές
2
Αθηνα
Κύθηρα
Καλαμάτα
  • Αποκτήστε τιμές

Ταξίδι Αθηνα Καλαμάτα

Τρόποι μεταφοράςπορθμείο
απόσταση176 km
Άμεση γραμμήΟχι

Πώς να πάτε από Αθηνα προς Καλαμάτα;

Προσφέρουμε 2 διαδρομές μέσα πορθμείο για να προετοιμάσετε το ταξίδι σας Αθηνα Καλαμάτα. Τα ταξίδια που παρουσιάζονται ταξινομούνται σύμφωνα με δείκτη απόδοσης (ο οποίος μετράται ανάλογα με τον αριθμό των αλλαγών, την εκτιμώμενη διάρκεια, την απόσταση από το αεροδρόμιο μέχρι το κέντρο της πόλης που εξυπηρετεί ...). Θα είστε σε θέση να:
  • Ταξινόμηση αποτελεσμάτων ανά τρόπο μεταφοράς (πορθμείο).
  • Αποκτήστε τιμές, ώρες και διάρκεια του ταξιδιού Αθηνα Καλαμάτακάνοντας κλικ στο κουμπί "Προβολή τιμών" και καθορίζοντας τις ημερομηνίες ταξιδιού σας και τον αριθμό των επιβατών. Προσοχή: προσπαθούμε να συλλέξουμε ένα μέγιστο επιτόκιο από τις διάφορες ιστοσελίδες ταξιδιωτών εταίρων για να σας ενημερώσουμε στην καλύτερη περίπτωση, αλλά αυτό δεν είναι πάντα εφικτό.
  • Εντοπίστε πόλεις του Αθηνα και Καλαμάτα σε έναν χάρτη καθώς και στη διαδρομή Αθηνα Καλαμάτα και τα διάφορα σημεία αλληλογραφίας (Ναυτικό Σταθμό Kalamata, Ναυτικό Σταθμό Kalamata, Ναυτικό Σταθμό Athens Piraeus E1, Ναυτικό Σταθμό Athens Piraeus E6) κάνοντας κλικ στο κουμπί "Λεπτομέρειες & Χάρτης".
  • Βρείτε ένα ξενοδοχείο στο Καλαμάτα

Όλοι οι τρόποι μεταφοράς Αθηνα Καλαμάτα

Για το ταξίδι του Αθηνα (Αττική, Ελλάδα) έως Καλαμάτα (Πελοπόννησος, Ελλάδα) με απόσταση 176 χλμ. Μπορείτε να δανειστείτε Μόνο ένας τρόπος μεταφοράς (πορθμείο).
Καμία διέλευση από τη θάλασσα δεν σας επιτρέπει να πάτε απευθείας από Αθηνα προς Καλαμάτα αλλά είναι δυνατόν να πάρετε μόνο το σκάφος για να κάνετε αυτό το ταξίδι χάρη στις συνδέσεις Αθηνα-Κύθηρα και Κύθηρα-Καλαμάτα.
Θα επιβιβαστείτε στο λιμάνι Athens Piraeus E1 στις 9.1 km από Αθηναπλοίου της Lane Sea Lines ή LANE Sea Line. Το σκάφος θα αποβιβαστεί στο λιμάνι τουKythira σε 16 km από Κύθηρα. Σας συμβουλεύουμε να πάτε στο λιμάνι τουΑθηνα για επιβίβαση μία έως δύο ώρες πριν από την ώρα που αναγράφεται στην κράτησή σας.Ένα άλλο ταξίδι με πλοίο είναι απαραίτητο για να φτάσετε Καλαμάτα από Αθηνα: Κύθηρα-Καλαμάτα με την LANE Sea Line ή Lane Sea Lines.

Από ποιοι μεταφορείς πρέπει να πάτε Αθηνα προς Καλαμάτα;

Ναυτιλιακές εταιρείες
Τα σκάφη του Lane Sea Lines παρέχουν τις θαλάσσιες συνδέσεις μεταξύ του λιμένα του Athens Piraeus E6 και του Κύθηρα (Kythira σε 16 km από την πόλη) και μεταξύ Κύθηρα και Καλαμάτα όπου θα εξυπηρετούν τα λιμάνια της Kythira και Kalamata αντιστοίχως 16 km και 2.2 km μακριά από το κέντρο των πόλεων τους.
Τα δρομολόγια LANE Sea Line πραγματοποιούν τις διασταυρώσεις μεταξύ του λιμένα του Athens Piraeus E1 και του Κύθηρα (Kythira σε 16 km από την πόλη) και μεταξύ Κύθηρα και Καλαμάτα όπου θα εξυπηρετούν τα λιμάνια της Kythira και Kalamata αντιστοίχως 16 km και 1.9 km μακριά από το κέντρο των πόλεων τους.
 
France
United Kingdom
Portugal
Italia
España
Deutschland
Ελλάδα
Nederland
Danmark
Sverige
Norge
Suomi
Česká republika
Polska
Magyarország
Hrvatska
România
International (en)