Ταξιδέψτε από Αθηνα προς Καβάλα

Οργανώστε το ταξίδι σας Αθηνα προς Καβάλα με πορθμείο, αεροπλάνο

Ημερομηνία Μετάβαση
(Ημερομηνία Επιστροφής)
1
έρευνα  
διαφήμιση

3 επιλογές για να πάτε από Αθηνα προς Καβάλα σε αεροπλάνο, πορθμείο

 • Επιλέξτε τη διαδρομή της επιλογής σας
 • Εισάγετε τις ημερομηνίες του ταξιδιού σας για να βρείτε τις καλύτερες προσφορές.
1
Αθηνα
Καβάλα
/
 • Αποκτήστε τιμές
2
Αθηνα
Μυτιλήνη
Καβάλα
/
 • Αποκτήστε τιμές
3
Αθηνα
Χίος
Καβάλα
 • Αποκτήστε τιμές

Ταξίδι Αθηνα Καβάλα

Τρόποι μεταφοράςαεροπλάνο, πορθμείο
απόσταση334 km
Άμεση γραμμήΝαί

Πώς να πάτε από Αθηνα προς Καβάλα;

Προσφέρουμε 3 διαδρομές μέσα πορθμείο, αεροπλάνο για να προετοιμάσετε το ταξίδι σας Αθηνα Καβάλα. Τα ταξίδια που παρουσιάζονται ταξινομούνται σύμφωνα με δείκτη απόδοσης (ο οποίος μετράται ανάλογα με τον αριθμό των αλλαγών, την εκτιμώμενη διάρκεια, την απόσταση από το αεροδρόμιο μέχρι το κέντρο της πόλης που εξυπηρετεί ...). Θα είστε σε θέση να:
 • Ταξινόμηση αποτελεσμάτων ανά τρόπο μεταφοράς (πορθμείο, αεροπλάνο).
 • Αποκτήστε τιμές, ώρες και διάρκεια του ταξιδιού Αθηνα Καβάλακάνοντας κλικ στο κουμπί "Προβολή τιμών" και καθορίζοντας τις ημερομηνίες ταξιδιού σας και τον αριθμό των επιβατών. Προσοχή: προσπαθούμε να συλλέξουμε ένα μέγιστο επιτόκιο από τις διάφορες ιστοσελίδες ταξιδιωτών εταίρων για να σας ενημερώσουμε στην καλύτερη περίπτωση, αλλά αυτό δεν είναι πάντα εφικτό.
 • Εντοπίστε πόλεις του Αθηνα και Καβάλα σε έναν χάρτη καθώς και στη διαδρομή Αθηνα Καβάλα και τα διάφορα σημεία αλληλογραφίας (Αεροδρόμιο Megas Alexandros, Ναυτικό Σταθμό Kavala, Αεροδρόμιο Eleftherios Venizelos International, Ναυτικό Σταθμό Athens Piraeus E6, Ναυτικό Σταθμό Athens Piraeus E1) κάνοντας κλικ στο κουμπί "Λεπτομέρειες & Χάρτης".
 • Βρείτε ένα ξενοδοχείο στο Καβάλα

Από ποιοι μεταφορείς πρέπει να πάτε Αθηνα προς Καβάλα;

Αεροπορικές εταιρείες
Το Olympic Air κάνει πτήση από το αεροδρόμιο Eleftherios Venizelos International ATH βρίσκεται σε 21 km από το κέντρο της πόλης του Αθηνα προς Καβάλα (άφιξη στο αεροδρόμιο του Megas Alexandros KVA)
Το Aegean Airlines εξασφαλίζει περιστροφή από το αεροδρόμιο Eleftherios Venizelos International ATH (βρίσκεται στα 21 km από το κέντρο του Αθηνα, Ελλάδα) έως Μυτιλήνη (εξυπηρετώντας το αεροδρόμιο του Mytilene MJT)
Το Volotea εκτελεί την πτήση από το αεροδρόμιο Eleftherios Venizelos International ATH βρίσκεται σε 21 km από το κέντρο της πόλης του Αθηνα προς Μυτιλήνη (άφιξη στο αεροδρόμιο του Mytilene MJT)
Ναυτιλιακές εταιρείες
Τα σκάφη του Hellenic Seaways παρέχουν τη θαλάσσια σύνδεση μεταξύ του λιμένα του Athens Piraeus E6 και του Καβάλα (Kavala σε 0.5 km από την πόλη)
Τα δρομολόγια Blue Star Ferries κάνουν τη διασταύρωση μεταξύ Αθηνα και Χίος όπου θα εξυπηρετούν τα λιμάνια της Athens Piraeus E6 και Chios αντιστοίχως 7.4 km και 0.6 km μακριά από το κέντρο των πόλεων τους.

Όλοι οι τρόποι μεταφοράς Αθηνα Καβάλα

Αν έχετε ήδη επιλέξει τον τρόπο μεταφοράς με τον οποίο θέλετε να ταξιδέψετε, μεταβείτε απευθείας στο ειδικό τμήμα:

Αθηνα προς το Καβάλα πορθμείο

Επιβίβαση με πλοίο Καβάλα από το λιμάνι του Αθηνα είναι μια αξέχαστη εμπειρία, η οποία θα σας κάνει να ταξιδέψετε με πλοίο. Σε αντίθεση με άλλα μέσα μεταφοράς, το ταξίδι με το πλοίο φέρνει την αίσθηση των διακοπών από το λιμάνι αναχώρησης Αθηνα χάρη στις πολλές εγκαταστάσεις που θα βρείτε στα πλοία που διαχειρίζεται η ΑΝΕΚ. Ξεκινώντας μια αναζήτηση στο Vivanoda θα σας βοηθήσει να βρείτε ένα φτηνό Αθηνα Καβάλα διασχίζοντας το πορθμείο.

Ποιες εταιρίες λειτουργούν Αθηνα Καβάλα πορθμείο;

Στη Vivanoda, θα βρείτε όλες τις καλύτερες τιμές της Hellenic Seaways, οι οποίες είναι οι μόνες εταιρείες πορθμείων που εκτελούν δρομολόγια Αθηνα Καβάλα γραμμή.

Hellenic Seaways Αθηνα Καβάλα

Λόγοι για να πάρετε το πλοίο Καβάλα από Αθηνα

 • Μην ανησυχείτε για τον αριθμό των αποσκευών Όταν επιβιβάζεστε στο Αθηνα σε ένα πλοίο Hellenic Seaways, έχετε την ελευθερία να παίρνετε όσο περισσότερες αποσκευές θέλετε, όσο εμπεριέχονται στο όχημά σας.
 • Αποφεύγετε να κουράζεστε, αντίθετα από την οδήγηση του αυτοκινήτου σας. Δεν υπάρχει αμφιβολία ότι θα αποβιβαστείτε Καβάλα εντελώς χαλαρή.

Αθηνα τερματικά πορθμείων

Παρουσιάστε τον εαυτό σας στο τερματικό σταθμό του πλοίου Αθηνα τηρώντας την προθεσμία που έθεσε η εταιρεία Hellenic Seaways. Μετά από αυτό το διάστημα, η κράτησή σας δεν είναι πλέον εξασφαλισμένη. Στο Αθηνα μπορείτε να εντοπίσετε τους μετρητές Hellenic Seaways και να παρουσιάσετε το διαβατήριό σας και τον αριθμό κράτησης. Αν είστε μηχανοκίνητοι, η εγγραφή γίνεται στην ουρά των οχημάτων.
 • Athens Piraeus E6

Καβάλα τερματικά πορθμείων

 • Kavala

Φτηνές πτήσεις από Αθηνα προς το Καβάλα

Ποιες αεροπορικές εταιρείες λειτουργούν Αθηνα προς το Καβάλα πτήσεις;

Η Olympic Air είναι η μόνη αεροπορική εταιρεία που εκτελεί πτήσεις με απευθείας σύνδεση Καβάλα από το αεροδρόμιο του Αθηνα.
Olympic Air Αθηνα Καβάλα

Ακολουθούν μερικές συμβουλές που μπορούν να σας βοηθήσουν να βρείτε τις καλύτερες προσφορές για να πετάξετε Αθηνα προς το Καβάλα:

 • Προτιμήστε να πετάξετε Καβάλα την ημέρα της εβδομάδας (Δευτέρα έως Πέμπτη) και να είστε ευέλικτοι. Οι τιμές ποικίλλουν ανάλογα με τον χρόνο, ανάλογα με πολλούς παράγοντες, όπως η ημερομηνία και η ώρα του ταξιδιού. Επομένως, καλύτερα να είστε σε θέση να έχετε μια 2- ή 3-ημερήσια ευελιξία για να κλείσετε το ταξίδι σας.
 • Συνιστάται ιδιαίτερα να κάνετε κράτηση Αθηνα Καβάλα πτήση αρκετές εβδομάδες (ή ακόμη και μήνες) εκ των προτέρων. Τις περισσότερες φορές, αυτός είναι ο κανόνας διαχείρισης αποδόσεων νούμερο ένα: η φθηνότερη τιμή είναι διαθέσιμη πολύ πριν από την αναχώρηση (αυτό αφορά τους πελάτες αναψυχής που χρησιμοποιούνται για την κράτηση νωρίς).

Αεροδρόμιο αναχώρησης στο Αθηνα

 • ATH Eleftherios Venizelos International

Αεροδρόμιο προορισμού στο Καβάλα

 • KVA Megas Alexandros

 
France
United Kingdom
Portugal
Italia
España
Deutschland
Ελλάδα
Nederland
Danmark
Sverige
Norge
Suomi
Česká republika
Polska
Magyarország
Hrvatska
România
International (en)