Ταξιδέψτε από Αθηνα προς Ηράκλειο

Οργανώστε το ταξίδι σας Αθηνα προς Ηράκλειο με πορθμείο, αεροπλάνο

Ημερομηνία Μετάβαση
(Ημερομηνία Επιστροφής)
1
έρευνα  
διαφήμιση

3 επιλογές για να πάτε από Αθηνα προς Ηράκλειο σε αεροπλάνο, πορθμείο

 • Επιλέξτε τη διαδρομή της επιλογής σας
 • Εισάγετε τις ημερομηνίες του ταξιδιού σας για να βρείτε τις καλύτερες προσφορές.
1
Αθηνα
Ηράκλειο
/
 • Αποκτήστε τιμές
2
Αθηνα
Σαντορίνη
Ηράκλειο
/
 • Αποκτήστε τιμές
3
Αθηνα
Μήλος
Ηράκλειο
 • Αποκτήστε τιμές

Ταξίδι Αθηνα Ηράκλειο

Τρόποι μεταφοράςαεροπλάνο, πορθμείο
απόσταση321 km
Άμεση γραμμήΝαί

Πώς είναι δυνατόν να προχωρήσουμε Αθηνα προς το Ηράκλειο ;

Έχετε επιλέξει Ηράκλειο ως προορισμό για τις επόμενες διακοπές ή το Σαββατοκύριακο αλλά δεν ξέρετε πώς να φτάσετε εκεί Αθηνα και πώς να βρείτε το καλύτερο Αθηνα προς το Ηράκλειο μεταφορές; Γενικά, περιηγείστε σε αρκετούς ιστότοπους και περάστε ώρες χωρίς να είστε σίγουροι ότι εξετάστηκαν όλες οι λύσεις μεταφοράς.

Ευτυχώς, το Vivanoda είναι ένας πολυτροπικός προγραμματιστής ταξιδιών που συγκεντρώνει τις τιμές για πορθμείο και πτήσεις σε μια ενιαία αναζήτηση. Συμπληρώστε την ημερομηνία του ταξιδιού σας Ηράκλειο και η Vivanoda θα εμφανίσει όλες τις προσφορές μεταφοράς. Βελτιώστε, φιλτράρετε, ταξινομήστε σύμφωνα με τις προτιμήσεις ταξιδιού σας και επιλέξτε το Αθηνα - Ηράκλειο προσφορά που σας ταιριάζει καλύτερα.

Θα χρησιμοποιείτε κυρίως το πτήσεις και πορθμείο του Hellenic Seaways, Aegean Airlines, Sea Jets, Olympic Air, Aigaion Pelagos, ANEK Lines, Minoan Lines ή Zante Ferries για να φτάσει Ηράκλειο.

Όλοι οι τρόποι μεταφοράς Αθηνα Ηράκλειο

Αν έχετε οποιεσδήποτε προτιμήσεις για ένα συγκεκριμένο τρόπο μεταφοράς, λάβετε περισσότερες πληροφορίες σχετικά με αυτά τα τμήματα:

Φτηνές πτήσεις από Αθηνα προς το Ηράκλειο

Φτηνές πτήσεις προς Ηράκλειο μερικές φορές δεν είναι τόσο εύκολο να το πάρετε, αλλά θα θέλαμε να σας υπενθυμίσουμε μερικές συμβουλές:

 • Κάντε κράτηση Αθηνα Ηράκλειο πτήση πολύ νωρίτερα για να έχετε τις καλύτερες τιμές. Τις περισσότερες φορές, αυτός είναι ο κανόνας διαχείρισης αποδόσεων νούμερο ένα: η φθηνότερη τιμή είναι διαθέσιμη πολύ πριν από την αναχώρηση (αυτό αφορά τους πελάτες αναψυχής που χρησιμοποιούνται για την κράτηση νωρίς).
 • Προτιμήστε τις συνδεδεμένες πτήσεις προς Ηράκλειο παρά απευθείας.

Αεροδρόμιο αναχώρησης στο Αθηνα

 • ATH Eleftherios Venizelos International

Αεροδρόμιο άφιξης στο Ηράκλειο

 • HER N. Kazantzakis

Ποιες αεροπορικές εταιρείες λειτουργούν Αθηνα προς το Ηράκλειο πτήσεις;

Η Olympic Air και Aegean Airlines πραγματοποιεί απευθείας πτήση Αθηνα στο αεροδρόμιο του Ηράκλειο, Ελλάδα.
Olympic Air Αθηνα ΗράκλειοAegean Airlines Αθηνα Ηράκλειο

Αθηνα προς το Ηράκλειο πορθμείο

Ιστιοπλοΐα στο πλοίο Ηράκλειο από Αθηνα είναι ένας από τους καλύτερους τρόπους για να φτάσετε Ηράκλειο και να ανακαλύψετε την πόλη και τα περίχωρά της. Σε αντίθεση με άλλα μέσα μεταφοράς, οι διακοπές αρχίζουν μόλις φτάσετε στο πλοίο, όπου επωφεληθείτε πλήρως από τις δυνατότητες που προσφέρει η Blue Star Ferries, Superfast Ferries, Minoan Lines ή Aigaion Pelagos. Ξεκινώντας μια αναζήτηση στο Vivanoda θα σας βοηθήσει να βρείτε ένα φτηνό Αθηνα Ηράκλειο διασχίζοντας το πορθμείο.

Λόγοι για να πάρετε το πλοίο Ηράκλειο από Αθηνα

 • Η οδήγηση ενός αυτοκινήτου είναι πραγματικά κουραστική και απαιτεί επαγρύπνηση, αλλά η διέλευση είναι μόνο ξεκούραστη και ήσυχη. Δεν υπάρχει αμφιβολία ότι θα αποβιβαστείτε Ηράκλειο εντελώς χαλαρή.
 • Αν έχετε παιδιά, δεν θα βρείτε άλλα μέσα μεταφοράς τόσο ευχάριστα όσο το πλοίο από το οποίο θα πάτε Αθηνα προς το Ηράκλειο με την οικογένειά σου.
 • Πάρτε μια απεριόριστη ποσότητα των αποσκευών Όταν επιβιβάζεστε στο Αθηνα σε ένα πλοίο Aigaion Pelagos, Minoan Lines, Superfast Ferries ή Blue Star Ferries, έχετε την ελευθερία να παίρνετε όσο περισσότερες αποσκευές θέλετε, όσο εμπεριέχονται στο όχημά σας.

Αθηνα τερματικά πορθμείων

Πρέπει να εξετάσετε ένα συγκεκριμένο χρόνο (για να ελέγξετε με την εταιρεία Aigaion Pelagos, Minoan Lines, Superfast Ferries ή Blue Star Ferries) πριν από την πραγματική ώρα αναχώρησης του πλοίου για να σας παρουσιάσουμε στο τερματικό σταθμό των πορθμείων Αθηνα. Μετά από αυτό το διάστημα, η εταιρεία μπορεί να αρνηθεί να σας επιβιβαστεί. Στο Αθηνα μπορείτε να εντοπίσετε τους μετρητές Aigaion Pelagos, Minoan Lines, Superfast Ferries ή Blue Star Ferries και να παρουσιάσετε το διαβατήριό σας και τον αριθμό κράτησης. Εάν οδηγείτε, η εγγραφή θα γίνει απευθείας από το όχημά σας.
 • Athens Piraeus E6
 • Athens Piraeus E1
 • Athens Piraeus E3

Ηράκλειο τερματικά πορθμείων

 • Heraklion

Ποιες είναι οι εταιρείες πορθμείων που ταξιδεύουν μεταξύ Αθηνα και Ηράκλειο;

Blue Star Ferries, Superfast Ferries, Minoan Lines και Aigaion Pelagos είναι οι μεταφορείς που σας επιτρέπουν να ταξιδεύετε με πλοίο μεταξύ των πόλεων της Αθηνα και Ηράκλειο.

Blue Star Ferries Αθηνα ΗράκλειοSuperfast Ferries Αθηνα ΗράκλειοMinoan Lines Αθηνα ΗράκλειοAigaion Pelagos Αθηνα Ηράκλειο

Από ποιοι μεταφορείς πρέπει να πάτε Αθηνα προς Ηράκλειο;

Ναυτιλιακές εταιρείες
Τα σκάφη του Hellenic Seaways παρέχουν τις θαλάσσιες συνδέσεις μεταξύ του λιμένα του Athens Piraeus E6 και του Σαντορίνη (Santorini σε 3 km από την πόλη) και μεταξύ Σαντορίνη και Ηράκλειο όπου θα εξυπηρετούν τα λιμάνια της Santorini και Heraklion αντιστοίχως 3 km και 1.6 km μακριά από το κέντρο των πόλεων τους.
Τα δρομολόγια Sea Jets πραγματοποιούν τις διασταυρώσεις μεταξύ του λιμένα του Athens Piraeus E1 και του Σαντορίνη (Santorini σε 3 km από την πόλη) και μεταξύ Σαντορίνη και Ηράκλειο όπου θα εξυπηρετούν τα λιμάνια της Santorini και Heraklion αντιστοίχως 3 km και 1.6 km μακριά από το κέντρο των πόλεων τους.
Τα πλοία της Blue Star Ferries λειτουργούν στη θαλάσσια σύνδεση μεταξύ του λιμένα του Athens Piraeus E1 και του Ηράκλειο (Heraklion σε 1.6 km από την πόλη)
Τα σκάφη του Superfast Ferries παρέχουν τη θαλάσσια σύνδεση μεταξύ Αθηνα και Ηράκλειο όπου θα εξυπηρετούν τα λιμάνια της Athens Piraeus E3 και Heraklion αντιστοίχως 7.8 km και 1.6 km μακριά από το κέντρο των πόλεων τους.
Τα δρομολόγια Aegean Speed Lines κάνουν τη διασταύρωση μεταξύ του λιμένα του Athens Piraeus E1 και του Σαντορίνη (Santorini σε 3 km από την πόλη)
Τα πλοία της Zante Ferries λειτουργούν στη θαλάσσια σύνδεση μεταξύ Αθηνα και Σαντορίνη όπου θα εξυπηρετούν τα λιμάνια της Athens Piraeus E6 και Santorini αντιστοίχως 7.4 km και 3 km μακριά από το κέντρο των πόλεων τους.
Τα σκάφη του Aigaion Pelagos παρέχουν τη θαλάσσια σύνδεση μεταξύ του λιμένα του Athens Piraeus E3 και του Ηράκλειο (Heraklion σε 1.6 km από την πόλη)
Τα δρομολόγια ANEK Lines κάνουν τη διασταύρωση μεταξύ Μήλος και Ηράκλειο όπου θα εξυπηρετούν τα λιμάνια της Milos και Heraklion αντιστοίχως 2.9 km και 1.6 km μακριά από το κέντρο των πόλεων τους.
Τα πλοία της LANE Sea Line λειτουργούν στη θαλάσσια σύνδεση μεταξύ του λιμένα του Athens Piraeus E1 και του Σαντορίνη (Santorini σε 3 km από την πόλη)
Τα σκάφη του Minoan Lines παρέχουν τη θαλάσσια σύνδεση μεταξύ Αθηνα και Ηράκλειο όπου θα εξυπηρετούν τα λιμάνια της Athens Piraeus E3 και Heraklion αντιστοίχως 7.8 km και 1.6 km μακριά από το κέντρο των πόλεων τους.
Αεροπορικές εταιρείες
Το Aegean Airlines κάνει πτήση από το αεροδρόμιο Eleftherios Venizelos International ATH βρίσκεται σε 21 km από το κέντρο της πόλης του Αθηνα προς Ηράκλειο (άφιξη στο αεροδρόμιο του N. Kazantzakis HER)
Το Olympic Air εξασφαλίζει περιστροφή από το αεροδρόμιο Eleftherios Venizelos International ATH (βρίσκεται στα 21 km από το κέντρο του Αθηνα, Ελλάδα) έως Ηράκλειο (εξυπηρετώντας το αεροδρόμιο του N. Kazantzakis HER)
Το Volotea εκτελεί την πτήση από το αεροδρόμιο Eleftherios Venizelos International ATH βρίσκεται σε 21 km από το κέντρο της πόλης του Αθηνα προς Σαντορίνη (άφιξη στο αεροδρόμιο του Thira JTR)
Το Ryanair παρέχει αεροπορική σύνδεση από το αεροδρόμιο Eleftherios Venizelos International ATH (βρίσκεται στα 21 km από το κέντρο του Αθηνα, Ελλάδα) έως Σαντορίνη (εξυπηρετώντας το αεροδρόμιο του Thira JTR)
 
France
United Kingdom
Portugal
Italia
España
Deutschland
Ελλάδα
Nederland
Danmark
Sverige
Norge
Suomi
Česká republika
Polska
Magyarország
Hrvatska
România
International (en)