Ταξιδέψτε από Αθηνα προς Ελσίνκι

Οργανώστε το ταξίδι σας Αθηνα προς Ελσίνκι με τρένο, πορθμείο, αεροπλάνο

Ημερομηνία Μετάβαση
(Ημερομηνία Επιστροφής)
1
έρευνα  
διαφήμιση

3 επιλογές για να πάτε από Αθηνα προς Ελσίνκι σε αεροπλάνο, πορθμείο, τρένο

  • Επιλέξτε τη διαδρομή της επιλογής σας
  • Εισάγετε τις ημερομηνίες του ταξιδιού σας για να βρείτε τις καλύτερες προσφορές.
1
Αθηνα
Ελσίνκι
  • Αποκτήστε τιμές
2
Αθηνα
Ταλίν
Ελσίνκι
  • Αποκτήστε τιμές
3
Αθηνα
Μόσχα
Ελσίνκι
  • Αποκτήστε τιμές

Ταξίδι Αθηνα Ελσίνκι

Τρόποι μεταφοράςαεροπλάνο, πορθμείο, τρένο
απόσταση2469 km
Άμεση γραμμήΝαί

Πώς είναι δυνατόν να προχωρήσουμε Αθηνα προς το Ελσίνκι ;

Σχεδιάζετε ένα ταξίδι από Αθηνα προς το Ελσίνκι και όπως πολλοί ταξιδιώτες ψάχνετε για το καλύτερο και το φθηνότερο τρόπο μεταφοράς για να ταξιδέψετε μεταξύ Αθηνα Ελσίνκι; Περιηγηθείτε σε διάφορους ιστότοπους για να πάρετε μια απλή πληροφορία και να κάνετε κράτηση για το ταξίδι σας είναι πάντα πολύ κουραστικό.

Ευτυχώς, το Vivanoda είναι ένας πολυτροπικός προγραμματιστής ταξιδιών που συγκεντρώνει τις τιμές για πορθμείο, πτήσεις και τρένα σε μια ενιαία αναζήτηση. Απλά εισάγετε την ημερομηνία ταξιδιού σας Ελσίνκι και η Vivanoda κάνει τα υπόλοιπα. Βελτιώστε, φιλτράρετε, ταξινομήστε σύμφωνα με τις προτιμήσεις ταξιδιού σας και επιλέξτε το Αθηνα - Ελσίνκι προσφορά που σας ταιριάζει καλύτερα.

Να ταξιδέψετε από Αθηνα, πτήσεις, πορθμείο ή τρένα του Aegean Airlines, Finnair, Aeroflot, Ukraine International, LOT Polish Airlines, Air Berlin, Russian Railways και S7 Airlines θα σας μεταφέρει Ελσίνκι.

Όλοι οι τρόποι μεταφοράς Αθηνα Ελσίνκι

Για το ταξίδι του Αθηνα (Αττική, Ελλάδα) έως Ελσίνκι (Φινλανδία) με απόσταση 2469 χλμ. Μπορείτε να δανειστείτε 3 τρόποι μεταφοράς, ενδεχομένως συνδυασμός αεροπλάνο, πορθμείο και/ή τρένο, και σύμφωνα με την οποία η διάρκεια του ταξιδιού θα είναι σημαντικά διαφορετική.
Η απευθείας πτήση Αθηνα > Ελσίνκι θα είναι ο πιο γρήγορος τρόπος για να φτάσετε στον προορισμό σας.
έξοδος Αθηνα και να φτάσετε αρκετά νωρίς (τουλάχιστον 2 ώρες πριν από την ώρα αναχώρησης) στο αεροδρόμιο του Eleftherios Venizelos International ATH 21 km, για το check-in των αποσκευών σας για την πτήση προς Ελσίνκι (αεροδρόμιο του Helsinki-Vantaa, Κωδικός IATA: HEL) που εκμεταλλεύεται η Aegean Airlines, Norwegian Air Shuttle ή Finnair.
Δεν υπάρχει άμεση διέλευση Αθηνα Ελσίνκι θα πρέπει να χρησιμοποιήσετε άλλα μέσα (αεροπλάνο) για να συνδυαστεί με το πλοίο για να ολοκληρωθεί η θαλάσσια διασταύρωση Ταλίν-Ελσίνκι.
Θα επιβιβαστείτε στο λιμάνι Tallinn Terminal A στις 0.8 km από Ταλίνπλοίου της Tallink, Viking Line, Eckerö Line ή St. Peter Line. Το σκάφος θα αποβιβαστεί στο λιμάνι τουHelsinki Hansa Terminal σε 16 km από Ελσίνκι. Σας συμβουλεύουμε να πάτε στο λιμάνι τουΤαλίν για επιβίβαση μία έως δύο ώρες πριν από την ώρα που αναγράφεται στην κράτησή σας.
Δεν είναι δυνατόν να πάτε κατευθείαν από Αθηνα προς Ελσίνκι χωρίς αλλαγή. Μπορείτε να πάρετε το τρένο Μόσχα-Ελσίνκι και τη χρήση αεροπλάνο για να φτάσετε στον τελικό προορισμό σας.
Τρένα της Russian Railways προς Ελσίνκι αναχώρηση από το σιδηροδρομικό σταθμό Moscow Leningradsky προς Μόσχα. Η άφιξη στο Ελσίνκι θα είναι στο σταθμό του Helsinki (0.2 km από το κέντρο).
 
France
United Kingdom
Portugal
Italia
España
Deutschland
Ελλάδα
Nederland
Danmark
Sverige
Norge
Suomi
Česká republika
Polska
Magyarország
Hrvatska
România
International (en)