Ταξιδέψτε από Αθηνα προς Βερολίνο

Οργανώστε το ταξίδι σας Αθηνα προς Βερολίνο με τρένο, λεωφορείο, carpooling, αεροπλάνο

Ημερομηνία Μετάβαση
(Ημερομηνία Επιστροφής)
1
έρευνα  
διαφήμιση

4 επιλογές για να πάτε από Αθηνα προς Βερολίνο σε αεροπλάνο, τρένο, αυτοκίνητο, λεωφορείο

  • Επιλέξτε τη διαδρομή της επιλογής σας
  • Εισάγετε τις ημερομηνίες του ταξιδιού σας για να βρείτε τις καλύτερες προσφορές.
1
Αθηνα
Βερολίνο
  • Αποκτήστε τιμές
2
Αθηνα
Βιέννη
Βερολίνο
/
/
  • Αποκτήστε τιμές
3
Αθηνα
Μόναχο
Βερολίνο
/
/
  • Αποκτήστε τιμές
4
Αθηνα
Άμστερνταμ
Βερολίνο
/
/
  • Αποκτήστε τιμές

Ταξίδι Αθηνα Βερολίνο

Τρόποι μεταφοράςαεροπλάνο, Carpooling, λεωφορείο, τρένο
απόσταση1803 km
Άμεση γραμμήΝαί

Πώς είναι δυνατόν να προχωρήσουμε Αθηνα προς το Βερολίνο ;

Έχετε επιλέξει Βερολίνο ως προορισμό για τις επόμενες διακοπές ή το Σαββατοκύριακο αλλά δεν ξέρετε πώς να φτάσετε εκεί Αθηνα και πώς να βρείτε το καλύτερο Αθηνα προς το Βερολίνο μεταφορές; Συνήθως, αυτό δεν είναι εύκολο έργο και θα πρέπει να περιηγηθείτε σε πολλαπλούς ιστότοπους για να συγκρίνετε όλες τις προσφορές.

Χάρη στην πολυκινηματική μηχανή αναζήτησης Vivanoda, θα βρείτε στον ίδιο ιστότοπο όλους τους ναύλους λεωφορεία, carpooling, τρένα και πτήσεις για να φτάσετε στο Βερολίνο. Συμπληρώστε την ημερομηνία του ταξιδιού σας Βερολίνο και η Vivanoda θα εμφανίσει όλες τις προσφορές μεταφοράς. Για να βελτιώσετε την αναζήτησή σας σύμφωνα με τις προτιμήσεις σας, χρησιμοποιήστε τα φίλτρα και τις διαθέσιμες επιλογές ταξινόμησης.

Για να φτάσετε στον προορισμό σας από Αθηνα, θα ταξιδέψετε με το Aegean Airlines, Easyjet, Germanwings, KLM, Transavia.com, Lufthansa, Deutsche Bahn ή Austrian Airlines από λεωφορεία, carpooling, τρένα ή πτήσεις.

Όλοι οι τρόποι μεταφοράς Αθηνα Βερολίνο

Για το ταξίδι του Αθηνα (Αττική, Ελλάδα) έως Βερολίνο (Βερολίνο, Γερμανία) με απόσταση 1803 χλμ. Μπορείτε να δανειστείτε 4 τρόποι μεταφοράς, ενδεχομένως συνδυασμός αεροπλάνο, Carpooling, λεωφορείο και/ή τρένο, και σύμφωνα με την οποία η διάρκεια του ταξιδιού θα είναι σημαντικά διαφορετική.
Η απευθείας πτήση Αθηνα > Βερολίνο θα είναι ο πιο γρήγορος τρόπος για να φτάσετε στον προορισμό σας.
έξοδος Αθηνα και να φτάσετε αρκετά νωρίς (τουλάχιστον 2 ώρες πριν από την ώρα αναχώρησης) στο αεροδρόμιο του Eleftherios Venizelos International ATH 21 km, για το check-in των αποσκευών σας για την πτήση προς Βερολίνο (αεροδρόμιο του Schoenefeld, Κωδικός IATA: SXF) που εκμεταλλεύεται η Aegean Airlines, Ryanair ή Easyjet.
Παρόλο που δεν είναι δυνατόν να πραγματοποιηθεί το ταξίδι Αθηνα Βερολίνο μόνο με λεωφορείο, υπάρχουν άλλα μεταφορικά μέσα (αεροπλάνο) που θα ολοκληρώσει το ταξίδι Άμστερνταμ-Βερολίνο.
Θα επιβιβαστείτε σε λεωφορείο της CityBusExpress στο Άμστερνταμ. Το λεωφορείο θα σας αποβάλει στο σταθμό των λεωφορείων Berlin - Zentral Omnibus Bahnhof (ZOB) (9.3 km από Βερολίνο, ΡΡΡ). Πηγαίνετε στο σταθμό λεωφορείων του Amsterdam Europaboulevard P18 (στις 5.3 km από Άμστερνταμ) το αργότερο 15 λεπτά πριν από την ώρα αναχώρησης Βερολίνο.
Δεν είναι δυνατόν να πάτε κατευθείαν από Αθηνα προς Βερολίνο χωρίς αλλαγή. Μπορείτε να πάρετε το τρένο Άμστερνταμ-Βερολίνο και τη χρήση αεροπλάνο για να φτάσετε στον τελικό προορισμό σας.
Τρένα CityNightLine Kopernikus ή IC 77 της Deutsche Bahn προς Βερολίνο αναχώρηση από το σιδηροδρομικό σταθμό Amsterdam Centraal προς Άμστερνταμ. Η άφιξη στο Βερολίνο θα είναι στο σταθμό του Berlin Hauptbahnhof (2.8 km από το κέντρο).
Το Blablacar είναι η κύρια πλατφόρμα αυτοκίνησης στην Ευρώπη όπου οι οδηγοί έχουν Άμστερνταμ-Βερολίνο μπορεί να σας μεταφέρει ως επιβάτης και θα συνδυάσετε με ένα ταξίδι μέσα αεροπλάνο για να καλύψει ολόκληρο το ταξίδι.
 
France
United Kingdom
Portugal
Italia
España
Deutschland
Ελλάδα
Nederland
Danmark
Sverige
Norge
Suomi
Česká republika
Polska
Magyarország
Hrvatska
România
International (en)