Ταξιδέψτε από Αθηνα προς Ίος

Οργανώστε το ταξίδι σας Αθηνα προς Ίος με πορθμείο, αεροπλάνο

Ημερομηνία Μετάβαση
(Ημερομηνία Επιστροφής)
1
έρευνα  
διαφήμιση

3 επιλογές για να πάτε από Αθηνα προς Ίος σε αεροπλάνο, πορθμείο

 • Επιλέξτε τη διαδρομή της επιλογής σας
 • Εισάγετε τις ημερομηνίες του ταξιδιού σας για να βρείτε τις καλύτερες προσφορές.
1
Αθηνα
Ίος
 • Αποκτήστε τιμές
2
Αθηνα
Σαντορίνη
Ίος
/
 • Αποκτήστε τιμές
3
Αθηνα
Φολέγανδρος
Ίος
 • Αποκτήστε τιμές

Ταξίδι Αθηνα Ίος

Τρόποι μεταφοράςαεροπλάνο, πορθμείο
απόσταση196 km
Άμεση γραμμήΝαί

Πώς να πάτε από Αθηνα προς Ίος;

Προσφέρουμε 3 διαδρομές μέσα πορθμείο, αεροπλάνο για να προετοιμάσετε το ταξίδι σας Αθηνα Ίος. Τα ταξίδια που παρουσιάζονται ταξινομούνται σύμφωνα με δείκτη απόδοσης (ο οποίος μετράται ανάλογα με τον αριθμό των αλλαγών, την εκτιμώμενη διάρκεια, την απόσταση από το αεροδρόμιο μέχρι το κέντρο της πόλης που εξυπηρετεί ...). Θα είστε σε θέση να:
 • Ταξινόμηση αποτελεσμάτων ανά τρόπο μεταφοράς (πορθμείο, αεροπλάνο).
 • Αποκτήστε τιμές, ώρες και διάρκεια του ταξιδιού Αθηνα Ίοςκάνοντας κλικ στο κουμπί "Προβολή τιμών" και καθορίζοντας τις ημερομηνίες ταξιδιού σας και τον αριθμό των επιβατών. Προσοχή: προσπαθούμε να συλλέξουμε ένα μέγιστο επιτόκιο από τις διάφορες ιστοσελίδες ταξιδιωτών εταίρων για να σας ενημερώσουμε στην καλύτερη περίπτωση, αλλά αυτό δεν είναι πάντα εφικτό.
 • Εντοπίστε πόλεις του Αθηνα και Ίος σε έναν χάρτη καθώς και στη διαδρομή Αθηνα Ίος και τα διάφορα σημεία αλληλογραφίας (Ναυτικό Σταθμό Ios, Αεροδρόμιο Eleftherios Venizelos International, Ναυτικό Σταθμό Athens Piraeus E1, Ναυτικό Σταθμό Athens Piraeus E6) κάνοντας κλικ στο κουμπί "Λεπτομέρειες & Χάρτης".
 • Βρείτε ένα ξενοδοχείο στο Ίος

Όλοι οι τρόποι μεταφοράς Αθηνα Ίος

Διαβάστε περισσότερες πληροφορίες για κάθε μέσο μεταφοράς:

Αθηνα προς το Ίος πορθμείο

Λαμβάνοντας το πλοίο για Ίος είναι ένας πρωτότυπος και πολύ ευχάριστος τρόπος ταξιδιού. Σε αντίθεση με άλλα μέσα μεταφοράς, οι διακοπές αρχίζουν μόλις φτάσετε στο πλοίο, όπου επωφεληθείτε πλήρως από τις δυνατότητες που προσφέρει η LANE Sea Line, Zante Ferries, Aegean Speed Lines, Hellenic Seaways ή Blue Star Ferries. Vivanoda θα διευκολύνει την αναζήτησή σας για τις φθηνότερες Αθηνα Ίος πορθμεία.

Γιατί να ταξιδέψετε με πλοίο από Αθηνα προς το Ίος;

 • Είναι πολύ πιο χαλαρωτικό από ό, τι με το αυτοκίνητο. Δεν υπάρχει αμφιβολία ότι θα αποβιβαστείτε Ίος εντελώς χαλαρή.
 • Δεν υπάρχει άλλο άλλο ευχάριστο μέσο μεταφοράς από το πλοίο για να ταξιδέψετε μαζί με τα παιδιά σας Αθηνα και Ίος στην οικογένεια.
 • Δεν χρειάζεται να ανησυχείτε για πόσες αποσκευές έχετε. Όταν επιβιβάζεστε στο Αθηνα σε ένα πλοίο Blue Star Ferries, Hellenic Seaways, Aegean Speed Lines, Zante Ferries ή LANE Sea Line, έχετε την ελευθερία να παίρνετε όσο περισσότερες αποσκευές θέλετε, όσο εμπεριέχονται στο όχημά σας.

Αθηνα τερματικά πορθμείων

Θα πρέπει να φτάσετε στο λιμάνι Αθηνακαλά εκ των προτέρων. Ελέγξτε αυτή τη φορά με την εταιρεία LANE Sea Line, Zante Ferries, Aegean Speed Lines, Hellenic Seaways ή Blue Star Ferries. Πέραν αυτής της περιόδου, η εταιρεία δικαιούται να σας αρνηθεί να επιβιβαστείτε. Στο Αθηνα, παρουσιάστε τα έγγραφά σας ταυτότητας (διαβατήριο) και τον αριθμό αρχείου της κράτησης στους μετρητές LANE Sea Line, Zante Ferries, Aegean Speed Lines, Hellenic Seaways ή Blue Star Ferries. Με αυτοκίνητο, το check-in είναι πανομοιότυπο, αλλά γίνεται απευθείας από το όχημά σας.
 • Athens Piraeus E1
 • Athens Piraeus E6

Ίος τερματικά πορθμείων

 • Ios

Ποιες είναι οι εταιρείες πορθμείων που ταξιδεύουν μεταξύ Αθηνα και Ίος;

Οι φορείς εκμετάλλευσης των ακτοπλοϊκών συγκοινωνιών LANE Sea Line, Zante Ferries, Aegean Speed Lines, Hellenic Seaways και Blue Star Ferries έχουν μια τακτική υπηρεσία στο Αθηνα Ίος δρόμο.

LANE Sea Line Αθηνα ΊοςZante Ferries Αθηνα ΊοςAegean Speed Lines Αθηνα ΊοςHellenic Seaways Αθηνα ΊοςBlue Star Ferries Αθηνα Ίος

Φτηνές πτήσεις από Αθηνα προς το Ίος

Ποιες αεροπορικές εταιρείες πετούν μεταξύ Αθηνα και Ίος ;

Η Volotea, Ryanair, Olympic Air και Aegean Airlines πραγματοποιεί απευθείας πτήση Αθηνα στο αεροδρόμιο του Ίος, Ελλάδα.
Volotea Αθηνα ΊοςRyanair Αθηνα ΊοςOlympic Air Αθηνα ΊοςAegean Airlines Αθηνα Ίος

Αεροδρόμιο αναχώρησης στο Αθηνα

 • ATH Eleftherios Venizelos International

Από ποιοι μεταφορείς πρέπει να πάτε Αθηνα προς Ίος;

Ναυτιλιακές εταιρείες
Τα σκάφη του LANE Sea Line παρέχουν τη θαλάσσια σύνδεση μεταξύ του λιμένα του Athens Piraeus E1 και του Ίος (Ios σε 1.8 km από την πόλη)
Τα δρομολόγια Hellenic Seaways κάνουν τη διασταύρωση μεταξύ Αθηνα και Ίος όπου θα εξυπηρετούν τα λιμάνια της Athens Piraeus E1 και Ios αντιστοίχως 9.1 km και 1.8 km μακριά από το κέντρο των πόλεων τους.
Τα πλοία της ANEK Lines λειτουργούν στη θαλάσσια σύνδεση μεταξύ του λιμένα του Santorini και του Ίος (Ios σε 1.8 km από την πόλη)
Τα σκάφη του Zante Ferries παρέχουν τη θαλάσσια σύνδεση μεταξύ Αθηνα και Ίος όπου θα εξυπηρετούν τα λιμάνια της Athens Piraeus E6 και Ios αντιστοίχως 7.4 km και 1.8 km μακριά από το κέντρο των πόλεων τους.
Τα δρομολόγια Sea Jets πραγματοποιούν τις διασταυρώσεις μεταξύ του λιμένα του Athens Piraeus E1 και του Φολέγανδρος (Folegandros σε 3 km από την πόλη) και μεταξύ Φολέγανδρος και Ίος όπου θα εξυπηρετούν τα λιμάνια της Folegandros και Ios αντιστοίχως 3.1 km και 1.8 km μακριά από το κέντρο των πόλεων τους.
Τα πλοία της Aegean Speed Lines λειτουργούν στη θαλάσσια σύνδεση μεταξύ του λιμένα του Athens Piraeus E1 και του Ίος (Ios σε 1.8 km από την πόλη)
Τα σκάφη του Blue Star Ferries παρέχουν τη θαλάσσια σύνδεση μεταξύ Αθηνα και Ίος όπου θα εξυπηρετούν τα λιμάνια της Athens Piraeus E1 και Ios αντιστοίχως 9.1 km και 1.8 km μακριά από το κέντρο των πόλεων τους.
Αεροπορικές εταιρείες
Το Volotea κάνει πτήση από το αεροδρόμιο Eleftherios Venizelos International ATH βρίσκεται σε 21 km από το κέντρο της πόλης του Αθηνα προς Σαντορίνη (άφιξη στο αεροδρόμιο του Thira JTR)
Το Ryanair εξασφαλίζει περιστροφή από το αεροδρόμιο Eleftherios Venizelos International ATH (βρίσκεται στα 21 km από το κέντρο του Αθηνα, Ελλάδα) έως Σαντορίνη (εξυπηρετώντας το αεροδρόμιο του Thira JTR)
Το Olympic Air εκτελεί την πτήση από το αεροδρόμιο Eleftherios Venizelos International ATH βρίσκεται σε 21 km από το κέντρο της πόλης του Αθηνα προς Σαντορίνη (άφιξη στο αεροδρόμιο του Thira JTR)
Το Aegean Airlines παρέχει αεροπορική σύνδεση από το αεροδρόμιο Eleftherios Venizelos International ATH (βρίσκεται στα 21 km από το κέντρο του Αθηνα, Ελλάδα) έως Σαντορίνη (εξυπηρετώντας το αεροδρόμιο του Thira JTR)
 
France
United Kingdom
Portugal
Italia
España
Deutschland
Ελλάδα
Nederland
Danmark
Sverige
Norge
Suomi
Česká republika
Polska
Magyarország
Hrvatska
România
International (en)