Ταξιδέψτε από Αθηνα προς Άμστερνταμ

Οργανώστε το ταξίδι σας Αθηνα προς Άμστερνταμ με τρένο, λεωφορείο, carpooling, αεροπλάνο

Ημερομηνία Μετάβαση
(Ημερομηνία Επιστροφής)
1
έρευνα  
διαφήμιση

3 επιλογές για να πάτε από Αθηνα προς Άμστερνταμ σε αεροπλάνο, τρένο, αυτοκίνητο, λεωφορείο

  • Επιλέξτε τη διαδρομή της επιλογής σας
  • Εισάγετε τις ημερομηνίες του ταξιδιού σας για να βρείτε τις καλύτερες προσφορές.
1
Αθηνα
Άμστερνταμ
  • Αποκτήστε τιμές
2
Αθηνα
Βρυξέλλες
Άμστερνταμ
/
/
  • Αποκτήστε τιμές
3
Αθηνα
Βερολίνο
Άμστερνταμ
/
/
  • Αποκτήστε τιμές

Ταξίδι Αθηνα Άμστερνταμ

Τρόποι μεταφοράςαεροπλάνο, Carpooling, λεωφορείο, τρένο
απόσταση2164 km
Άμεση γραμμήΝαί

Πώς να ταξιδέψετε από Αθηνα προς το Άμστερνταμ ;

Έχετε επιλέξει Άμστερνταμ ως προορισμό για τις επόμενες διακοπές ή το Σαββατοκύριακο αλλά δεν ξέρετε πώς να φτάσετε εκεί Αθηνα και πώς να βρείτε το καλύτερο Αθηνα προς το Άμστερνταμ μεταφορές; Συνήθως, αυτό δεν είναι εύκολο έργο και θα πρέπει να περιηγηθείτε σε πολλαπλούς ιστότοπους για να συγκρίνετε όλες τις προσφορές.

Ευτυχώς, το Vivanoda είναι ένας πολυτροπικός προγραμματιστής ταξιδιών που συγκεντρώνει τις τιμές για carpooling, λεωφορεία, πτήσεις και τρένα σε μια ενιαία αναζήτηση. Απλά πρέπει να καθορίσετε την ημερομηνία αναχώρησης στο Άμστερνταμ τότε αφήστε το Vivanoda να σας αναζητήσει. Βελτιώστε, φιλτράρετε, ταξινομήστε σύμφωνα με τις προτιμήσεις ταξιδιού σας και επιλέξτε το Αθηνα - Άμστερνταμ προσφορά που σας ταιριάζει καλύτερα.

Για να φτάσετε στον προορισμό σας από Αθηνα, θα ταξιδέψετε με το Aegean Airlines, Ryanair, Deutsche Bahn, Easyjet, KLM, Lufthansa, FlyBE ή CityBusExpress από λεωφορεία, carpooling, τρένα ή πτήσεις.

Όλοι οι τρόποι μεταφοράς Αθηνα Άμστερνταμ

Για το ταξίδι του Αθηνα (Αττική, Ελλάδα) έως Άμστερνταμ (Ολλανδία) με απόσταση 2164 χλμ. Μπορείτε να δανειστείτε 4 τρόποι μεταφοράς, ενδεχομένως συνδυασμός αεροπλάνο, Carpooling, λεωφορείο και/ή τρένο, και σύμφωνα με την οποία η διάρκεια του ταξιδιού θα είναι σημαντικά διαφορετική.
Η απευθείας πτήση Αθηνα > Άμστερνταμ θα είναι ο πιο γρήγορος τρόπος για να φτάσετε στον προορισμό σας.
έξοδος Αθηνα και να φτάσετε αρκετά νωρίς (τουλάχιστον 2 ώρες πριν από την ώρα αναχώρησης) στο αεροδρόμιο του Eleftherios Venizelos International ATH 21 km, για το check-in των αποσκευών σας για την πτήση προς Άμστερνταμ (αεροδρόμιο του Amsterdam-Schiphol, Κωδικός IATA: AMS) που εκμεταλλεύεται η KLM, Transavia.com, Aegean Airlines ή Olympic Air.
Δεν είναι δυνατόν να πάτε κατευθείαν από Αθηνα προς Άμστερνταμ χωρίς αλλαγή. Μπορείτε να πάρετε το τρένο Βερολίνο-Άμστερνταμ και τη χρήση αεροπλάνο για να φτάσετε στον τελικό προορισμό σας.
Τρένα IC 77 ή CityNightLine Kopernikus της Deutsche Bahn προς Άμστερνταμ αναχώρηση από το σιδηροδρομικό σταθμό Berlin Hauptbahnhof προς Βερολίνο. Η άφιξη στο Άμστερνταμ θα είναι στο σταθμό του Amsterdam Centraal (0.9 km από το κέντρο).
Παρόλο που δεν είναι δυνατόν να πραγματοποιηθεί το ταξίδι Αθηνα Άμστερνταμ μόνο με λεωφορείο, υπάρχουν άλλα μεταφορικά μέσα (αεροπλάνο) που θα ολοκληρώσει το ταξίδι Βερολίνο-Άμστερνταμ.
Θα επιβιβαστείτε σε λεωφορείο της CityBusExpress στο Βερολίνο. Το λεωφορείο θα σας αποβάλει στο σταθμό των λεωφορείων Amsterdam Europaboulevard P18 (5.3 km από Άμστερνταμ, ΡΡΡ). Πηγαίνετε στο σταθμό λεωφορείων του Berlin - Zentral Omnibus Bahnhof (ZOB) (στις 9.3 km από Βερολίνο) το αργότερο 15 λεπτά πριν από την ώρα αναχώρησης Άμστερνταμ.
Το Blablacar είναι η κύρια πλατφόρμα αυτοκίνησης στην Ευρώπη όπου οι οδηγοί έχουν Βερολίνο-Άμστερνταμ μπορεί να σας μεταφέρει ως επιβάτης και θα συνδυάσετε με ένα ταξίδι μέσα αεροπλάνο για να καλύψει ολόκληρο το ταξίδι.
 
France
United Kingdom
Portugal
Italia
España
Deutschland
Ελλάδα
Nederland
Danmark
Sverige
Norge
Suomi
Česká republika
Polska
Magyarország
Hrvatska
România
International (en)