Προτεινόμενη διαδρομή
Όλμπια
Ταξιδέψτε απευθείας στο Brescia με αεροπορικά
Brescia
Δείτε τιμές
Εναλλακτικές διαδρομές
Όλμπια
Ταξιδέψτε με αεροπορικά για Βερόνα
Βερόνα
Ταξιδέψτε με τρένο, Carpooling, λεωφορείο για Brescia
Brescia
Δείτε τιμές
Όλμπια
Ταξιδέψτε με αεροπορικά για Μιλάνο
Μιλάνο
Ταξιδέψτε με τρένο, Carpooling για Brescia
Brescia
Δείτε τιμές

Πώς θα πάτε από το Όλμπια στο Brescia;

Σχεδιάζετε να ταξιδέψετε στο Όλμπια από το Brescia και αναζητάτε τις καλύτερες επιλογές μεταφοράς για το ταξίδι σας; Γνωρίζουμε ότι συχνά είναι δύσκολο να επιλέξετε τον καλύτερο τρόπο για να ταξιδέψετε από το Όλμπια στο Brescia, είτε για λόγους τιμής, είτε για λόγους χρόνου, είτε για λόγους ευκολίας. Η Vivanoda θα σας βοηθήσει να βρείτε όλες τις συγκοινωνιακές λύσεις για να ταξιδέψετε μεταξύ Όλμπια και Brescia, είτε με αεροπλάνο, είτε με τρένο, είτε με λεωφορείο, είτε με κοινόχρηστο αυτοκίνητο.

Με λεπτομερείς πληροφορίες για κάθε μέσο μεταφοράς και για τις εταιρείες μεταφορών (Italo (NTV), Trenitalia, Trenord, FlixBus ή Meridiana), μπορείτε εύκολα να συγκρίνετε τιμές, δρομολόγια και χρόνους ταξιδιού, ώστε να επιλέξετε την επιλογή που ταιριάζει καλύτερα στις ανάγκες σας.

Είτε είστε οικονομικός ταξιδιώτης είτε αναζητάτε έναν γρήγορο και βολικό τρόπο να ταξιδέψετε μεταξύ Όλμπια και Brescia, έχουμε όλες τις πληροφορίες που χρειάζεστε για να σχεδιάσετε ένα αξέχαστο ταξίδι Όλμπια - Brescia.

Για το ταξίδι σας από το Όλμπια στο Brescia, έχετε διάφορες επιλογές μεταφοράς

Όλμπια Brescia με πλοίο

Το πλοίο μεταξύ Όλμπια και Brescia είναι μια ενδιαφέρουσα επιλογή μεταφοράς για τους ταξιδιώτες που αναζητούν ένα ταξίδι χωρίς άγχος και μια μοναδική εμπειρία.

Λεωφορείο από Όλμπια προς Brescia

Τα λεωφορεία αποτελούν συχνά την πιο οικονομική επιλογή για το ταξίδι από το Όλμπια στο Brescia, προσφέροντας επιλογές απευθείας ταξιδιού ή με ενδιάμεσες στάσεις.

Όλμπια Brescia με τρένο

Αν σας αρέσει να ταξιδεύετε με έναν πιο φιλικό προς το περιβάλλον και οικονομικό τρόπο, το τρένο Όλμπια - Brescia είναι ιδανικό και ανταποκρίνεται στις προσδοκίες σας.

Αεροπορικά Όλμπια Brescia

Πολλές πτήσεις συνδέουν καθημερινά το Όλμπια με το Brescia, προσφέροντας μια γρήγορη και βολική επιλογή για τους ταξιδιώτες. Αν βιάζεστε, η πτήση είναι ο ταχύτερος τρόπος για να φτάσετε στο Brescia σε χρόνο ρεκόρ.

Συγκέντρωση με αυτοκίνητο Όλμπια Brescia

Ο συνδυασμός με αυτοκίνητο μεταξύ Όλμπια και Brescia είναι ιδανικός αν θέλετε να ταξιδέψετε στο Brescia με καλή παρέα και να μειώσετε το κόστος μεταφοράς. Ωστόσο, μπορεί να υπάρχει περιορισμένη ευελιξία όσον αφορά τα δρομολόγια και τα σημεία παραλαβής είτε στο Όλμπια είτε στο Brescia.

Όποια επιλογή κι αν επιλέξετε, το εργαλείο μας για τη σύγκριση τιμών θα σας βοηθήσει να βρείτε την πιο κατάλληλη επιλογή μεταφοράς από το Όλμπια στο Brescia για τις ανάγκες και τον προϋπολογισμό σας.

Ταξιδιωτικές πληροφορίες για Όλμπια Brescia

Πόλη αναχώρησης
Όλμπια
Ιταλία
Σαρδηνία
Πόλη προορισμού
Brescia
Ιταλία
Λομβαρδία
Απόσταση
517 km
Απευθείας σύνδεση
Ναι, άμεση σύνδεση με αεροπορικά
Αναζήτηση εισιτηρίων Όλμπια Brescia
Αναζήτηση διαμονής στο Brescia
Σχεδιάστε εύκολα το ταξίδι σας από το Όλμπια στο Brescia με τη Vivanoda

Σχεδιάστε εύκολα το ταξίδι σας από το Όλμπια στο Brescia με τη Vivanoda

Με τη Vivanoda μπορείτε εύκολα να συγκρίνετε όλα τα διαθέσιμα μέσα μεταφοράς, όπως πτήσεις, τρένα, λεωφορεία και συγκοινωνίες, ανάλογα με τις προτιμήσεις και τον προϋπολογισμό σας. Μπορείτε επίσης να φιλτράρετε τα αποτελέσματα ανάλογα με την τιμή, το χρόνο ταξιδιού, το πρόγραμμα και τις επιλογές άνεσης. Χάρη στην ευκολία χρήσης και τη σαφήνειά του, το Vivanoda σας επιτρέπει να βρείτε τα εισιτήρια μεταξύ Όλμπια και Brescia που ταιριάζουν καλύτερα στις ανάγκες σας με λίγα κλικ. Η Vivanoda εμφανίζει επίσης όλες τις ειδικές προσφορές και προωθητικές ενέργειες των διαφόρων αεροπορικών εταιρειών, όπως η Italo (NTV), Trenitalia, Trenord, FlixBus ή Meridiana, για να σας βοηθήσει να εξοικονομήσετε χρήματα στα εισιτήριά σας. Μη διστάσετε λοιπόν και χρησιμοποιήστε τη Vivanoda τώρα για να προετοιμάσετε το ταξίδι σας μεταξύ Όλμπια και Brescia με ήσυχο μυαλό!

Σύγκριση των τρόπων μεταφοράς μεταξύ Όλμπια και Brescia

Πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα του ταξιδιού με πλοίο από το Όλμπια στο Brescia;
Άνεση Το πλοίο Όλμπια-Brescia προσφέρει πολύ περισσότερο χώρο για να κινηθείτε και να χαλαρώσετε κατά τη διάρκεια του ταξιδιού προς το Brescia από οποιοδήποτε άλλο μέσο μεταφοράς.
Διάρκεια Το ταξίδι με πλοίο μεταξύ Όλμπια και Brescia μπορεί να διαρκέσει περισσότερο από ό,τι με άλλους τρόπους μεταφοράς, όπως το αεροπορικό ταξίδι, γεγονός που μπορεί να αποτελέσει μειονέκτημα για τους ταξιδιώτες που βιάζονται να φτάσουν στο Brescia.
Πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα της πτήσης από το Όλμπια προς το Brescia;
Ταχύτητα Η πτήση μεταξύ Όλμπια και Brescia είναι ο ταχύτερος τρόπος για να διανύσετε τα 517 km μεταξύ Όλμπια και Brescia.
Τιμές Τα αεροπορικά εισιτήρια από το Όλμπια προς το Brescia μπορεί να είναι πιο ακριβά από τα εισιτήρια του τρένου ή του λεωφορείου, ιδίως σε περιόδους υψηλής κίνησης (αργίες, Σαββατοκύριακα κ.λπ.).
Πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα του ταξιδιού με τρένο από το Όλμπια στο Brescia;
Άνεση Τα τρένα μεταξύ Όλμπια και Brescia προσφέρουν γενικά περισσότερο χώρο για τα πόδια και επιπλέον άνεση για τους επιβάτες.
Κόστος Τα εισιτήρια του τρένου Όλμπια-Brescia μπορεί να είναι πιο ακριβά από τα εισιτήρια του λεωφορείου ή του αυτοκινήτου, ειδικά στα τρένα υψηλής ταχύτητας.
Πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα του ταξιδιού με λεωφορείο από το Όλμπια στο Brescia;
Τιμές Τα εισιτήρια του λεωφορείου από το Όλμπια προς το Brescia είναι συχνά πολύ φθηνότερα από τα εισιτήρια του τρένου ή του αεροπλάνου για το Brescia (και μερικές φορές φθηνότερα από τα εισιτήρια με το αυτοκίνητο), καθιστώντας το μια προσιτή επιλογή για τους ταξιδιώτες με χαμηλό προϋπολογισμό.
Άνεση Τα λεωφορεία Όλμπια-Brescia μπορεί να είναι λιγότερο άνετα από τα τρένα, λόγω του μειωμένου χώρου για τα πόδια και της ποιότητας της ανάρτησης.
Πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα της μεταφοράς με αυτοκίνητο από το Όλμπια στο Brescia;
Οικονομικό Η μεταφορά με αυτοκίνητο από το Όλμπια στο Brescia είναι συχνά ο πιο οικονομικός τρόπος για να ταξιδέψετε.
Διαθεσιμότητα Η εύρεση διαθεσιμότητας για μια διαδρομή με κοινόχρηστο αυτοκίνητο από το Όλμπια προς το Brescia μπορεί να είναι δύσκολη, ειδικά αν προγραμματίζετε εκ των προτέρων. Οι περισσότερες συγκοινωνίες είναι διαθέσιμες μόνο λίγες ημέρες ή εβδομάδες πριν από την αναχώρηση.

Από πού να ξεκινήσετε στο Όλμπια; Πού θα φτάσω στο Brescia;

Λιμένες αναχώρησης στο Όλμπια

Olbia
Χάρτης

Αεροδρόμια αναχώρησης στο Όλμπια

Costa Smeralda
Χάρτης

Σταθμοί λεωφορείων άφιξης στο Brescia

Brescia
Χάρτης
Brescia
Χάρτης

Σταθμοί άφιξης Brescia

Brescia
Χάρτης

Αεροδρόμια άφιξης στο Brescia

Montichiari
Χάρτης
Αναζήτηση εισιτηρίων Όλμπια Brescia
Αναζήτηση διαμονής στο Brescia

Πλοία Όλμπια Brescia

Οι περισσότερες ακτοπλοϊκές εταιρείες προσφέρουν Wi-Fi στο πλοίο από το Όλμπια προς το Brescia, αλλά αυτό μπορεί να συνεπάγεται πρόσθετο κόστος. Επομένως, συνιστάται να ενημερωθείτε από την εκάστοτε εταιρεία για το αν υπάρχει Wi-Fi και αν υπάρχουν χρεώσεις.

Συνιστάται πάντοτε η εκ των προτέρων κράτηση όταν ταξιδεύετε μεταξύ Όλμπια και Brescia, ιδίως κατά τις περιόδους αιχμής. Αυτό εξασφαλίζει τις καλύτερες τιμές και μια εγγυημένη θέση στο πλοίο.

Αυτό εξαρτάται σε μεγάλο βαθμό από την εποχή του έτους που επιθυμείτε να ταξιδέψετε μεταξύ Όλμπια και Brescia. Σημειώστε ότι δεν υπάρχει απευθείας ακτοπλοϊκή σύνδεση μεταξύ Όλμπια και Brescia και θα πρέπει να συνδυάσετε το ταξίδι προς Brescia με άλλο μέσο μεταφοράς.

Εταιρείες πλοίων Όλμπια Brescia

Moby Lines
Moby Lines
Tirrenia di Navigazione
Tirrenia di Navigazione
Grandi Navi Veloci
Grandi Navi Veloci
Αναζήτηση για ακτοπλοϊκά εισιτήρια Όλμπια Brescia

Λεωφορείο Όλμπια Brescia

Η συχνότητα των αναχωρήσεων για Όλμπια από Brescia ποικίλλει ανάλογα με τον μεταφορέα, την περίοδο και την ημέρα της εβδομάδας. Για να έχετε μια πλήρη επισκόπηση όλων των αναχωρήσεων λεωφορείων προς Brescia, παρακαλούμε καθορίστε την ημερομηνία αναχώρησης και κάντε αναζήτηση στη Vivanoda.

Η μέση τιμή ενός εισιτηρίου λεωφορείου για το δρομολόγιο Όλμπια-Brescia ποικίλλει ανάλογα με τον μεταφορέα και την ώρα της κράτησης. Σε ορισμένες ημερομηνίες υψηλής κίνησης, οι τιμές μπορεί να διπλασιαστούν! Συγκρίνετε όλες τις τιμές των λεωφορείων από Όλμπια προς Brescia στη Vivanoda.

Τα περισσότερα λεωφορεία μεταξύ Όλμπια και Brescia είναι καινούργια και συνήθως διαθέτουν εν πλω πρίζες για τη φόρτιση συσκευών, αλλά αυτό μπορεί να διαφέρει ανάλογα με τον μεταφορέα.

Εταιρείες λεωφορείων Όλμπια Brescia

FlixBus
FlixBus
Αναζήτηση για εισιτήρια λεωφορείων Όλμπια Brescia

Τρένα Όλμπια Brescia

Υπάρχουν εκπτώσεις για παιδιά, φοιτητές και ηλικιωμένους που ταξιδεύουν με τρένο από το Όλμπια προς το Brescia, οι οποίες ποικίλλουν ανάλογα με τον τύπο του εισιτηρίου και την ηλικία του ατόμου. Όταν εισάγετε την ηλικία σας στην αναζήτηση της Vivanoda, οι εμφανιζόμενες τιμές θα λαμβάνουν υπόψη τυχόν εκπτώσεις που σχετίζονται με την ηλικία.

Τα σιδηροδρομικά εισιτήρια από το Όλμπια προς το Brescia μπορούν να επιστραφούν ή να ανταλλαγούν, αλλά είναι συνήθως ακριβότερα. Τα φθηνότερα εισιτήρια είναι μη επιστρεπτέα και μη ανταλλάξιμα.

Οι επιβάτες μπορούν φυσικά να πάρουν αποσκευές μαζί τους στο τρένο από το Όλμπια προς το Brescia. Δεν υπάρχει όριο βάρους, αλλά ορισμένες σιδηροδρομικές εταιρείες περιορίζουν τον αριθμό των αποσκευών που μπορείτε να πάρετε μαζί σας και απαιτούν να πληρώσετε ένα επίναυλο. Από την άλλη πλευρά, το μέγεθος των αποσκευών θα πρέπει να είναι λογικό, καθώς ο χώρος μέσα στο τρένο είναι συχνά περιορισμένος.

Εταιρείες τρένων από Όλμπια προς Brescia

Italo (NTV)
Italo (NTV)
Trenitalia
Trenitalia
Trenord
Trenord
Αναζήτηση για εισιτήρια τρένων Όλμπια Brescia

Πτήσεις Όλμπια Brescia

Αεροπορικές εταιρείες Όλμπια Brescia

Meridiana
Meridiana
Volotea
Volotea
Easyjet
Easyjet
Αναζήτηση για πτήσεις Όλμπια Brescia

Ανταλλαγή αυτοκινήτων Όλμπια Brescia

Είναι δυνατόν να κάνετε κράτηση για κοινόχρηστο αυτοκίνητο την τελευταία στιγμή, αλλά αυτό εξαρτάται από τη διαθεσιμότητα των οδηγών και τη ζήτηση για το ταξίδι. Συνιστάται να κάνετε κράτηση για τη μεταφορά σας με αυτοκίνητο εκ των προτέρων για να εξασφαλίσετε το ταξίδι σας.

Το μέσο κόστος μιας διαδρομής με κοινόχρηστο αυτοκίνητο από το Όλμπια στο Brescia εξαρτάται από διάφορους παράγοντες, όπως η εποχή του έτους, η ζήτηση και η προσφορά, καθώς και η πλατφόρμα που χρησιμοποιείται για την οργάνωση του κοινούχρηστου αυτοκινήτου. Για να λάβετε μια πολύ ακριβή εκτίμηση της τιμής και της διαθεσιμότητας ενός ταξιδιού με κοινόχρηστο αυτοκίνητο από Όλμπια προς Brescia, ξεκινήστε μια αναζήτηση στη Vivanoda εισάγοντας τις ημερομηνίες του ταξιδιού σας.

Η διάρκεια ενός ταξιδιού με τη μέθοδο του carpool μεταξύ Όλμπια και Brescia εξαρτάται επίσης από τις συνθήκες κυκλοφορίας και τη διαδρομή που θα ακολουθήσει ο οδηγός. Ξεκινώντας τώρα μια αναζήτηση τιμών στη Vivanoda, θα λάβετε την εκτιμώμενη διάρκεια για κάθε διαθέσιμη προσφορά για την υπηρεσία carpool.

Πλατφόρμα συγκοινωνιών Όλμπια Brescia

Blablacar
Blablacar
Αναζήτηση για μεταφορά με αυτοκίνητο Όλμπια Brescia
Φίλτρα αναζήτησης
Τρόπος μεταφοράς
Ώρα αναχώρησης
Ώρα άφιξης