Προτεινόμενη διαδρομή
Όλμπια
Ταξιδέψτε απευθείας στο Σαλέρνο με Carpooling
Σαλέρνο
Δείτε τιμές
Εναλλακτικές διαδρομές
Όλμπια
Ταξιδέψτε με αεροπορικά για Νάπολη
Νάπολη
Ταξιδέψτε με τρένο, λεωφορείο, Carpooling για Σαλέρνο
Σαλέρνο
Δείτε τιμές

Πώς θα πάτε από το Όλμπια στο Σαλέρνο;

Σχεδιάζετε να ταξιδέψετε στο Όλμπια από το Σαλέρνο και αναζητάτε τις καλύτερες επιλογές μεταφοράς για το ταξίδι σας; Γνωρίζουμε ότι συχνά είναι δύσκολο να επιλέξετε τον καλύτερο τρόπο για να ταξιδέψετε από το Όλμπια στο Σαλέρνο, είτε για λόγους τιμής, είτε για λόγους χρόνου, είτε για λόγους ευκολίας. Η Vivanoda θα σας βοηθήσει να βρείτε όλες τις συγκοινωνιακές λύσεις για να ταξιδέψετε μεταξύ Όλμπια και Σαλέρνο, είτε με αεροπλάνο, είτε με τρένο, είτε με λεωφορείο, είτε με κοινόχρηστο αυτοκίνητο.

Με λεπτομερείς πληροφορίες για κάθε μέσο μεταφοράς και για τις εταιρείες μεταφορών (Italo (NTV), Trenitalia, FlixBus, Easyjet ή Volotea), μπορείτε εύκολα να συγκρίνετε τιμές, δρομολόγια και χρόνους ταξιδιού, ώστε να επιλέξετε την επιλογή που ταιριάζει καλύτερα στις ανάγκες σας.

Είτε είστε οικονομικός ταξιδιώτης είτε αναζητάτε έναν γρήγορο και βολικό τρόπο να ταξιδέψετε μεταξύ Όλμπια και Σαλέρνο, έχουμε όλες τις πληροφορίες που χρειάζεστε για να σχεδιάσετε ένα αξέχαστο ταξίδι Όλμπια - Σαλέρνο.

Για το ταξίδι σας από το Όλμπια στο Σαλέρνο, έχετε διάφορες επιλογές μεταφοράς

Λεωφορείο από Όλμπια προς Σαλέρνο

Τα λεωφορεία αποτελούν συχνά την πιο οικονομική επιλογή για το ταξίδι από το Όλμπια στο Σαλέρνο, προσφέροντας επιλογές απευθείας ταξιδιού ή με ενδιάμεσες στάσεις.

Όλμπια Σαλέρνο με τρένο

Αν σας αρέσει να ταξιδεύετε με έναν πιο φιλικό προς το περιβάλλον και οικονομικό τρόπο, το τρένο Όλμπια - Σαλέρνο είναι ιδανικό και ανταποκρίνεται στις προσδοκίες σας.

Αεροπορικά Όλμπια Σαλέρνο

Πολλές πτήσεις συνδέουν καθημερινά το Όλμπια με το Σαλέρνο, προσφέροντας μια γρήγορη και βολική επιλογή για τους ταξιδιώτες. Αν βιάζεστε, η πτήση είναι ο ταχύτερος τρόπος για να φτάσετε στο Σαλέρνο σε χρόνο ρεκόρ.

Συγκέντρωση με αυτοκίνητο Όλμπια Σαλέρνο

Ο συνδυασμός με αυτοκίνητο μεταξύ Όλμπια και Σαλέρνο είναι ιδανικός αν θέλετε να ταξιδέψετε στο Σαλέρνο με καλή παρέα και να μειώσετε το κόστος μεταφοράς. Ωστόσο, μπορεί να υπάρχει περιορισμένη ευελιξία όσον αφορά τα δρομολόγια και τα σημεία παραλαβής είτε στο Όλμπια είτε στο Σαλέρνο.

Όποια επιλογή κι αν επιλέξετε, το εργαλείο μας για τη σύγκριση τιμών θα σας βοηθήσει να βρείτε την πιο κατάλληλη επιλογή μεταφοράς από το Όλμπια στο Σαλέρνο για τις ανάγκες και τον προϋπολογισμό σας.

Ταξιδιωτικές πληροφορίες για Όλμπια Σαλέρνο

Πόλη αναχώρησης
Όλμπια
Ιταλία
Σαρδηνία
Πόλη προορισμού
Σαλέρνο
Ιταλία
Campania
Απόσταση
443 km
Απευθείας σύνδεση
Δεν υπάρχει απευθείας σύνδεση με κανένα μέσο μεταφοράς
Αναζήτηση εισιτηρίων Όλμπια Σαλέρνο
Αναζήτηση διαμονής στο Σαλέρνο
Σχεδιάστε εύκολα το ταξίδι σας από το Όλμπια στο Σαλέρνο με τη Vivanoda

Σχεδιάστε εύκολα το ταξίδι σας από το Όλμπια στο Σαλέρνο με τη Vivanoda

Με τη Vivanoda μπορείτε εύκολα να συγκρίνετε όλα τα διαθέσιμα μέσα μεταφοράς, όπως πτήσεις, τρένα, λεωφορεία και συγκοινωνίες, ανάλογα με τις προτιμήσεις και τον προϋπολογισμό σας. Μπορείτε επίσης να φιλτράρετε τα αποτελέσματα ανάλογα με την τιμή, το χρόνο ταξιδιού, το πρόγραμμα και τις επιλογές άνεσης. Χάρη στην ευκολία χρήσης και τη σαφήνειά του, το Vivanoda σας επιτρέπει να βρείτε τα εισιτήρια μεταξύ Όλμπια και Σαλέρνο που ταιριάζουν καλύτερα στις ανάγκες σας με λίγα κλικ. Η Vivanoda εμφανίζει επίσης όλες τις ειδικές προσφορές και προωθητικές ενέργειες των διαφόρων αεροπορικών εταιρειών, όπως η Italo (NTV), Trenitalia, FlixBus, Easyjet ή Volotea, για να σας βοηθήσει να εξοικονομήσετε χρήματα στα εισιτήριά σας. Μη διστάσετε λοιπόν και χρησιμοποιήστε τη Vivanoda τώρα για να προετοιμάσετε το ταξίδι σας μεταξύ Όλμπια και Σαλέρνο με ήσυχο μυαλό!

Σύγκριση των τρόπων μεταφοράς μεταξύ Όλμπια και Σαλέρνο

Πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα του ταξιδιού με τρένο από το Όλμπια στο Σαλέρνο;
Φιλικό προς το περιβάλλον Το τρένο Όλμπια-Σαλέρνο θεωρείται πιο φιλικό προς το περιβάλλον μέσο μεταφοράς από ό,τι το αεροπλάνο ή το αυτοκίνητο μόνο.
Προσβασιμότητα Οι σιδηροδρομικοί σταθμοί του Όλμπια ή του Σαλέρνο βρίσκονται στο κέντρο της πόλης, καθιστώντας εύκολη τη χρήση άλλων μέσων μεταφοράς για να φτάσετε στο κέντρο της πόλης.
Κόστος Τα εισιτήρια του τρένου Όλμπια-Σαλέρνο μπορεί να είναι πιο ακριβά από τα εισιτήρια του λεωφορείου ή του αυτοκινήτου, ειδικά στα τρένα υψηλής ταχύτητας.
Ευελιξία Τα δρομολόγια των τρένων Όλμπια - Σαλέρνο μπορεί να είναι περιορισμένα και μπορεί να είναι πιο δύσκολο να αλλάξετε τρένο αν χρειαστεί.
Πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα της πτήσης από το Όλμπια προς το Σαλέρνο;
Ταχύτητα Η πτήση μεταξύ Όλμπια και Σαλέρνο είναι ο ταχύτερος τρόπος για να διανύσετε τα 443 km μεταξύ Όλμπια και Σαλέρνο.
Επιλογή αεροπορικών εταιρειών Υπάρχουν πολλές αεροπορικές εταιρείες που εκτελούν πτήσεις από το Όλμπια προς το Σαλέρνο, τόσο απευθείας όσο και με ενδιάμεσο σταθμό, δίνοντας στους ταξιδιώτες μια ευρεία επιλογή.
Περιβαλλοντικά μειονεκτήματα Οι πτήσεις προς Όλμπια Σαλέρνο έχουν αρνητικό αντίκτυπο στο περιβάλλον λόγω των εκπομπών αερίων του θερμοκηπίου, καθώς οι πτήσεις είναι ένα από τα πιο ρυπογόνα μέσα μεταφοράς.
Έλεγχοι ασφαλείας Οι ταξιδιώτες για το Σαλέρνο πρέπει συχνά να φτάνουν στο αεροδρόμιο του Όλμπια νωρίς λόγω των αυστηρών ελέγχων ασφαλείας.
Πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα του ταξιδιού με λεωφορείο από το Όλμπια στο Σαλέρνο;
Επιβατικές υπηρεσίες Τα σύγχρονα λεωφορεία μεταξύ Όλμπια και Σαλέρνο είναι συνήθως εξοπλισμένα με άνετα καθίσματα, κλιματισμό, δωρεάν Wi-Fi, πρίζες και τουαλέτες.
Ευελιξία Οι εταιρείες λεωφορείων προσφέρουν διάφορες επιλογές δρομολογίων για το ταξίδι μεταξύ Όλμπια και Σαλέρνο, κάτι που μπορεί να είναι βολικό αν έχετε συγκεκριμένους χρονικούς περιορισμούς.
Άνεση Τα λεωφορεία Όλμπια-Σαλέρνο μπορεί να είναι λιγότερο άνετα από τα τρένα, λόγω του μειωμένου χώρου για τα πόδια και της ποιότητας της ανάρτησης.
Χρόνος ταξιδιού Τα λεωφορεία από το Όλμπια προς το Σαλέρνο είναι συνήθως πολύ πιο αργά από τα τρένα προς το Σαλέρνο για να καλύψουν την απόσταση των 443 km.
Πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα της μεταφοράς με αυτοκίνητο από το Όλμπια στο Σαλέρνο;
Ευέλικτη Ο συνδυασμός με αυτοκίνητο από το Όλμπια προς το Σαλέρνο είναι συχνά πιο ευέλικτος από άλλους τρόπους μεταφοράς.
Φιλικότητα Η μεταφορά με κοινόχρηστο αυτοκίνητο μεταξύ Όλμπια και Σαλέρνο είναι συχνά πιο ευχάριστη και φιλική από άλλους τρόπους μεταφοράς, ειδικά αν μοιράζεστε το ταξίδι με συμπαθητικούς ανθρώπους.
Νιώθετε ανασφάλεια Μπορεί να συμβεί να αισθάνεστε ανασφαλείς στο αυτοκίνητο με τον οδηγό, λόγω της συμπεριφοράς ή του τρόπου οδήγησής του.
Αξιοπιστία Θα πρέπει να βασιστείτε στη συνέπεια και την αξιοπιστία του οδηγού για το ταξίδι σας στο Όλμπια Σαλέρνο. Δεν είναι πάντα στην ώρα τους.

Από πού να ξεκινήσετε στο Όλμπια; Πού θα φτάσω στο Σαλέρνο;

Αεροδρόμια αναχώρησης στο Όλμπια

Costa Smeralda
Χάρτης

Σταθμοί λεωφορείων άφιξης στο Σαλέρνο

Salerno - Piazza della Concordia
Χάρτης

Σταθμοί άφιξης Σαλέρνο

Salerno
Χάρτης
Αναζήτηση εισιτηρίων Όλμπια Σαλέρνο
Αναζήτηση διαμονής στο Σαλέρνο

Λεωφορείο Όλμπια Σαλέρνο

Η συχνότητα των αναχωρήσεων για Όλμπια από Σαλέρνο ποικίλλει ανάλογα με τον μεταφορέα, την περίοδο και την ημέρα της εβδομάδας. Για να έχετε μια πλήρη επισκόπηση όλων των αναχωρήσεων λεωφορείων προς Σαλέρνο, παρακαλούμε καθορίστε την ημερομηνία αναχώρησης και κάντε αναζήτηση στη Vivanoda.

Η μέση τιμή ενός εισιτηρίου λεωφορείου για το δρομολόγιο Όλμπια-Σαλέρνο ποικίλλει ανάλογα με τον μεταφορέα και την ώρα της κράτησης. Σε ορισμένες ημερομηνίες υψηλής κίνησης, οι τιμές μπορεί να διπλασιαστούν! Συγκρίνετε όλες τις τιμές των λεωφορείων από Όλμπια προς Σαλέρνο στη Vivanoda.

Τα λεωφορεία μεταξύ Όλμπια και Σαλέρνο προσφέρουν συνήθως τουαλέτες για τους επιβάτες, αλλά συνιστάται πάντα να ενημερώνεστε από τον μεταφορέα πριν από το ταξίδι. Σε κάθε περίπτωση, προβλέπονται διαλείμματα στους σταθμούς εξυπηρέτησης του αυτοκινητόδρομου.

Οι περισσότερες εταιρείες λεωφορείων επιτρέπουν στους επιβάτες να τρώνε ή να πίνουν στα λεωφορεία Όλμπια-Σαλέρνο, ορισμένες μάλιστα προσφέρουν υπηρεσία σνακ όπου μπορείτε να αγοράσετε ένα ποτό ή ένα σάντουιτς. Ωστόσο, συνιστάται να ελέγχετε τις ειδικές πολιτικές της κάθε εταιρείας πριν από το ταξίδι.

Εταιρείες λεωφορείων Όλμπια Σαλέρνο

FlixBus
FlixBus
Αναζήτηση για εισιτήρια λεωφορείων Όλμπια Σαλέρνο

Τρένα Όλμπια Σαλέρνο

Μπορεί να υπάρχει διαφορά τιμής ανάλογα με την ώρα της ημέρας που ταξιδεύετε με το τρένο από το Όλμπια στο Σαλέρνο. Τα εισιτήρια που αγοράζονται σε ώρες εκτός αιχμής είναι φθηνότερα από εκείνα που αγοράζονται σε ώρες αιχμής. Για να έχετε μια λεπτομερή επισκόπηση όλων των τιμών, η Vivanoda συγκρίνει όλα τα μέσα μεταφοράς μεταξύ Όλμπια και Σαλέρνο.

Τα σιδηροδρομικά εισιτήρια από το Όλμπια προς το Σαλέρνο μπορούν να επιστραφούν ή να ανταλλαγούν, αλλά είναι συνήθως ακριβότερα. Τα φθηνότερα εισιτήρια είναι μη επιστρεπτέα και μη ανταλλάξιμα.

Τα τρένα μεταξύ Όλμπια και Σαλέρνο είναι εξοπλισμένα με πρίζες και δωρεάν Wi-Fi για τους επιβάτες. Οι πρίζες είναι διαθέσιμες στα περισσότερα βαγόνια, ενώ η σύνδεση Wi-Fi ενδέχεται να είναι ασταθής σε ορισμένες περιοχές.

Είναι δυνατή η κράτηση ειδικής θέσης στο τρένο μεταξύ Όλμπια και Σαλέρνο. Ανάλογα με την εταιρεία, η υπηρεσία αυτή μπορεί να χρεώνεται. Η κράτηση θέσεων μπορεί να γίνει ηλεκτρονικά ή στα εκδοτήρια του σταθμού.

Εταιρείες τρένων από Όλμπια προς Σαλέρνο

Italo (NTV)
Italo (NTV)
Trenitalia
Trenitalia
Αναζήτηση για εισιτήρια τρένων Όλμπια Σαλέρνο

Πτήσεις Όλμπια Σαλέρνο

Αεροπορικές εταιρείες Όλμπια Σαλέρνο

Easyjet
Easyjet
Volotea
Volotea
Αναζήτηση για πτήσεις Όλμπια Σαλέρνο

Ανταλλαγή αυτοκινήτων Όλμπια Σαλέρνο

Στη Vivanoda, την πλατφόρμα μας για τη σύγκριση των τρόπων μεταφοράς μεταξύ Όλμπια και Σαλέρνο, θα έχετε πρόσβαση σε όλες τις διαθέσιμες προσφορές συγκοινωνίας με τιμή, εκτιμώμενη διάρκεια και τοποθεσίες παραλαβής.

Το μέσο κόστος μιας διαδρομής με κοινόχρηστο αυτοκίνητο από το Όλμπια στο Σαλέρνο εξαρτάται από διάφορους παράγοντες, όπως η εποχή του έτους, η ζήτηση και η προσφορά, καθώς και η πλατφόρμα που χρησιμοποιείται για την οργάνωση του κοινούχρηστου αυτοκινήτου. Για να λάβετε μια πολύ ακριβή εκτίμηση της τιμής και της διαθεσιμότητας ενός ταξιδιού με κοινόχρηστο αυτοκίνητο από Όλμπια προς Σαλέρνο, ξεκινήστε μια αναζήτηση στη Vivanoda εισάγοντας τις ημερομηνίες του ταξιδιού σας.

Είναι δυνατόν να κάνετε κράτηση για κοινόχρηστο αυτοκίνητο την τελευταία στιγμή, αλλά αυτό εξαρτάται από τη διαθεσιμότητα των οδηγών και τη ζήτηση για το ταξίδι. Συνιστάται να κάνετε κράτηση για τη μεταφορά σας με αυτοκίνητο εκ των προτέρων για να εξασφαλίσετε το ταξίδι σας.

Η διάρκεια ενός ταξιδιού με τη μέθοδο του carpool μεταξύ Όλμπια και Σαλέρνο εξαρτάται επίσης από τις συνθήκες κυκλοφορίας και τη διαδρομή που θα ακολουθήσει ο οδηγός. Ξεκινώντας τώρα μια αναζήτηση τιμών στη Vivanoda, θα λάβετε την εκτιμώμενη διάρκεια για κάθε διαθέσιμη προσφορά για την υπηρεσία carpool.

Πλατφόρμα συγκοινωνιών Όλμπια Σαλέρνο

Blablacar
Blablacar
Αναζήτηση για μεταφορά με αυτοκίνητο Όλμπια Σαλέρνο
Φίλτρα αναζήτησης
Τρόπος μεταφοράς
Ώρα αναχώρησης
Ώρα άφιξης