Προτεινόμενη διαδρομή
Όλμπια
Ταξιδέψτε απευθείας στο Νάπολη με αεροπορικά, Carpooling
Νάπολη
Δείτε τιμές
Εναλλακτικές διαδρομές
Όλμπια
Ταξιδέψτε με αεροπορικά για Ρώμη
Ρώμη
Ταξιδέψτε με τρένο, λεωφορείο, Carpooling για Νάπολη
Νάπολη
Δείτε τιμές

Πώς θα πάτε από το Όλμπια στο Νάπολη;

Σχεδιάζετε να ταξιδέψετε στο Όλμπια από το Νάπολη και αναζητάτε τις καλύτερες επιλογές μεταφοράς για το ταξίδι σας; Γνωρίζουμε ότι συχνά είναι δύσκολο να επιλέξετε τον καλύτερο τρόπο για να ταξιδέψετε από το Όλμπια στο Νάπολη, είτε για λόγους τιμής, είτε για λόγους χρόνου, είτε για λόγους ευκολίας. Η Vivanoda θα σας βοηθήσει να βρείτε όλες τις συγκοινωνιακές λύσεις για να ταξιδέψετε μεταξύ Όλμπια και Νάπολη, είτε με αεροπλάνο, είτε με τρένο, είτε με λεωφορείο, είτε με κοινόχρηστο αυτοκίνητο.

Με λεπτομερείς πληροφορίες για κάθε μέσο μεταφοράς και για τις εταιρείες μεταφορών (Italo (NTV), Trenitalia, Ferrovia Circumvesuviana, FlixBus ή Fiumicino Express), μπορείτε εύκολα να συγκρίνετε τιμές, δρομολόγια και χρόνους ταξιδιού, ώστε να επιλέξετε την επιλογή που ταιριάζει καλύτερα στις ανάγκες σας.

Είτε είστε οικονομικός ταξιδιώτης είτε αναζητάτε έναν γρήγορο και βολικό τρόπο να ταξιδέψετε μεταξύ Όλμπια και Νάπολη, έχουμε όλες τις πληροφορίες που χρειάζεστε για να σχεδιάσετε ένα αξέχαστο ταξίδι Όλμπια - Νάπολη.

Για το ταξίδι σας από το Όλμπια στο Νάπολη, έχετε διάφορες επιλογές μεταφοράς

Λεωφορείο από Όλμπια προς Νάπολη

Τα λεωφορεία αποτελούν συχνά την πιο οικονομική επιλογή για το ταξίδι από το Όλμπια στο Νάπολη, προσφέροντας επιλογές απευθείας ταξιδιού ή με ενδιάμεσες στάσεις.

Όλμπια Νάπολη με τρένο

Αν σας αρέσει να ταξιδεύετε με έναν πιο φιλικό προς το περιβάλλον και οικονομικό τρόπο, το τρένο Όλμπια - Νάπολη είναι ιδανικό και ανταποκρίνεται στις προσδοκίες σας.

Αεροπορικά Όλμπια Νάπολη

Πολλές πτήσεις συνδέουν καθημερινά το Όλμπια με το Νάπολη, προσφέροντας μια γρήγορη και βολική επιλογή για τους ταξιδιώτες. Αν βιάζεστε, η πτήση είναι ο ταχύτερος τρόπος για να φτάσετε στο Νάπολη σε χρόνο ρεκόρ.

Συγκέντρωση με αυτοκίνητο Όλμπια Νάπολη

Ο συνδυασμός με αυτοκίνητο μεταξύ Όλμπια και Νάπολη είναι ιδανικός αν θέλετε να ταξιδέψετε στο Νάπολη με καλή παρέα και να μειώσετε το κόστος μεταφοράς. Ωστόσο, μπορεί να υπάρχει περιορισμένη ευελιξία όσον αφορά τα δρομολόγια και τα σημεία παραλαβής είτε στο Όλμπια είτε στο Νάπολη.

Όποια επιλογή κι αν επιλέξετε, το εργαλείο μας για τη σύγκριση τιμών θα σας βοηθήσει να βρείτε την πιο κατάλληλη επιλογή μεταφοράς από το Όλμπια στο Νάπολη για τις ανάγκες και τον προϋπολογισμό σας.

Ταξιδιωτικές πληροφορίες για Όλμπια Νάπολη

Πόλη αναχώρησης
Όλμπια
Ιταλία
Σαρδηνία
Πόλη προορισμού
Νάπολη
Ιταλία
Campania
Απόσταση
398 km
Απευθείας σύνδεση
Ναι, άμεση σύνδεση με αεροπορικά και Carpooling
Αναζήτηση εισιτηρίων Όλμπια Νάπολη
Αναζήτηση διαμονής στο Νάπολη
Σχεδιάστε εύκολα το ταξίδι σας από το Όλμπια στο Νάπολη με τη Vivanoda

Σχεδιάστε εύκολα το ταξίδι σας από το Όλμπια στο Νάπολη με τη Vivanoda

Με τη Vivanoda μπορείτε εύκολα να συγκρίνετε όλα τα διαθέσιμα μέσα μεταφοράς, όπως πτήσεις, τρένα, λεωφορεία και συγκοινωνίες, ανάλογα με τις προτιμήσεις και τον προϋπολογισμό σας. Μπορείτε επίσης να φιλτράρετε τα αποτελέσματα ανάλογα με την τιμή, το χρόνο ταξιδιού, το πρόγραμμα και τις επιλογές άνεσης. Χάρη στην ευκολία χρήσης και τη σαφήνειά του, το Vivanoda σας επιτρέπει να βρείτε τα εισιτήρια μεταξύ Όλμπια και Νάπολη που ταιριάζουν καλύτερα στις ανάγκες σας με λίγα κλικ. Η Vivanoda εμφανίζει επίσης όλες τις ειδικές προσφορές και προωθητικές ενέργειες των διαφόρων αεροπορικών εταιρειών, όπως η Italo (NTV), Trenitalia, Ferrovia Circumvesuviana, FlixBus ή Fiumicino Express, για να σας βοηθήσει να εξοικονομήσετε χρήματα στα εισιτήριά σας. Μη διστάσετε λοιπόν και χρησιμοποιήστε τη Vivanoda τώρα για να προετοιμάσετε το ταξίδι σας μεταξύ Όλμπια και Νάπολη με ήσυχο μυαλό!

Σύγκριση των τρόπων μεταφοράς μεταξύ Όλμπια και Νάπολη

Πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα της πτήσης από το Όλμπια προς το Νάπολη;
Επιλογή αεροπορικών εταιρειών Υπάρχουν πολλές αεροπορικές εταιρείες που εκτελούν πτήσεις από το Όλμπια προς το Νάπολη, τόσο απευθείας όσο και με ενδιάμεσο σταθμό, δίνοντας στους ταξιδιώτες μια ευρεία επιλογή.
Περιβαλλοντικά μειονεκτήματα Οι πτήσεις προς Όλμπια Νάπολη έχουν αρνητικό αντίκτυπο στο περιβάλλον λόγω των εκπομπών αερίων του θερμοκηπίου, καθώς οι πτήσεις είναι ένα από τα πιο ρυπογόνα μέσα μεταφοράς.
Πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα του ταξιδιού με λεωφορείο από το Όλμπια στο Νάπολη;
Επιβατικές υπηρεσίες Τα σύγχρονα λεωφορεία μεταξύ Όλμπια και Νάπολη είναι συνήθως εξοπλισμένα με άνετα καθίσματα, κλιματισμό, δωρεάν Wi-Fi, πρίζες και τουαλέτες.
Χρόνος ταξιδιού Τα λεωφορεία από το Όλμπια προς το Νάπολη είναι συνήθως πολύ πιο αργά από τα τρένα προς το Νάπολη για να καλύψουν την απόσταση των 398 km.
Πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα του ταξιδιού με τρένο από το Όλμπια στο Νάπολη;
Προσβασιμότητα Οι σιδηροδρομικοί σταθμοί του Όλμπια ή του Νάπολη βρίσκονται στο κέντρο της πόλης, καθιστώντας εύκολη τη χρήση άλλων μέσων μεταφοράς για να φτάσετε στο κέντρο της πόλης.
Ευελιξία Τα δρομολόγια των τρένων Όλμπια - Νάπολη μπορεί να είναι περιορισμένα και μπορεί να είναι πιο δύσκολο να αλλάξετε τρένο αν χρειαστεί.
Πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα της μεταφοράς με αυτοκίνητο από το Όλμπια στο Νάπολη;
Φιλικότητα Η μεταφορά με κοινόχρηστο αυτοκίνητο μεταξύ Όλμπια και Νάπολη είναι συχνά πιο ευχάριστη και φιλική από άλλους τρόπους μεταφοράς, ειδικά αν μοιράζεστε το ταξίδι με συμπαθητικούς ανθρώπους.
Αξιοπιστία Θα πρέπει να βασιστείτε στη συνέπεια και την αξιοπιστία του οδηγού για το ταξίδι σας στο Όλμπια Νάπολη. Δεν είναι πάντα στην ώρα τους.

Από πού να ξεκινήσετε στο Όλμπια; Πού θα φτάσω στο Νάπολη;

Αεροδρόμια αναχώρησης στο Όλμπια

Costa Smeralda
Χάρτης

Σταθμοί λεωφορείων άφιξης στο Νάπολη

Napoli
Χάρτης
Naples
Χάρτης

Σταθμοί άφιξης Νάπολη

Napoli Centrale + Napoli P.zza Garibaldi
Χάρτης
Barra
Χάρτης
Napoli Porta Nolana
Χάρτης
Ponticelli
Χάρτης
Vesuvio - De Meis
Χάρτης
Via Gianturco
Χάρτης

Αεροδρόμια άφιξης στο Νάπολη

Naples
Χάρτης
Αναζήτηση εισιτηρίων Όλμπια Νάπολη
Αναζήτηση διαμονής στο Νάπολη

Λεωφορείο Όλμπια Νάπολη

Η μέση τιμή ενός εισιτηρίου λεωφορείου για το δρομολόγιο Όλμπια-Νάπολη ποικίλλει ανάλογα με τον μεταφορέα και την ώρα της κράτησης. Σε ορισμένες ημερομηνίες υψηλής κίνησης, οι τιμές μπορεί να διπλασιαστούν! Συγκρίνετε όλες τις τιμές των λεωφορείων από Όλμπια προς Νάπολη στη Vivanoda.

Τα περισσότερα λεωφορεία μεταξύ Όλμπια και Νάπολη είναι καινούργια και συνήθως διαθέτουν εν πλω πρίζες για τη φόρτιση συσκευών, αλλά αυτό μπορεί να διαφέρει ανάλογα με τον μεταφορέα.

Η συχνότητα των αναχωρήσεων για Όλμπια από Νάπολη ποικίλλει ανάλογα με τον μεταφορέα, την περίοδο και την ημέρα της εβδομάδας. Για να έχετε μια πλήρη επισκόπηση όλων των αναχωρήσεων λεωφορείων προς Νάπολη, παρακαλούμε καθορίστε την ημερομηνία αναχώρησης και κάντε αναζήτηση στη Vivanoda.

Εταιρείες λεωφορείων Όλμπια Νάπολη

FlixBus
FlixBus
Fiumicino Express
Fiumicino Express
Αναζήτηση για εισιτήρια λεωφορείων Όλμπια Νάπολη

Τρένα Όλμπια Νάπολη

Οι επιβάτες μπορούν φυσικά να πάρουν αποσκευές μαζί τους στο τρένο από το Όλμπια προς το Νάπολη. Δεν υπάρχει όριο βάρους, αλλά ορισμένες σιδηροδρομικές εταιρείες περιορίζουν τον αριθμό των αποσκευών που μπορείτε να πάρετε μαζί σας και απαιτούν να πληρώσετε ένα επίναυλο. Από την άλλη πλευρά, το μέγεθος των αποσκευών θα πρέπει να είναι λογικό, καθώς ο χώρος μέσα στο τρένο είναι συχνά περιορισμένος.

Συνιστάται να κλείσετε το σιδηροδρομικό σας εισιτήριο από το Όλμπια προς το Νάπολη τουλάχιστον μερικές εβδομάδες νωρίτερα για να έχετε την καλύτερη τιμή.

Μπορεί να υπάρχει διαφορά τιμής ανάλογα με την ώρα της ημέρας που ταξιδεύετε με το τρένο από το Όλμπια στο Νάπολη. Τα εισιτήρια που αγοράζονται σε ώρες εκτός αιχμής είναι φθηνότερα από εκείνα που αγοράζονται σε ώρες αιχμής. Για να έχετε μια λεπτομερή επισκόπηση όλων των τιμών, η Vivanoda συγκρίνει όλα τα μέσα μεταφοράς μεταξύ Όλμπια και Νάπολη.

Εταιρείες τρένων από Όλμπια προς Νάπολη

Italo (NTV)
Italo (NTV)
Trenitalia
Trenitalia
Ferrovia Circumvesuviana
Ferrovia Circumvesuviana
Αναζήτηση για εισιτήρια τρένων Όλμπια Νάπολη

Πτήσεις Όλμπια Νάπολη

Αεροπορικές εταιρείες Όλμπια Νάπολη

Alitalia
Alitalia
Easyjet
Easyjet
Volotea
Volotea
Meridiana
Meridiana
Αναζήτηση για πτήσεις Όλμπια Νάπολη

Ανταλλαγή αυτοκινήτων Όλμπια Νάπολη

Η διάρκεια ενός ταξιδιού με τη μέθοδο του carpool μεταξύ Όλμπια και Νάπολη εξαρτάται επίσης από τις συνθήκες κυκλοφορίας και τη διαδρομή που θα ακολουθήσει ο οδηγός. Ξεκινώντας τώρα μια αναζήτηση τιμών στη Vivanoda, θα λάβετε την εκτιμώμενη διάρκεια για κάθε διαθέσιμη προσφορά για την υπηρεσία carpool.

Το μέσο κόστος μιας διαδρομής με κοινόχρηστο αυτοκίνητο από το Όλμπια στο Νάπολη εξαρτάται από διάφορους παράγοντες, όπως η εποχή του έτους, η ζήτηση και η προσφορά, καθώς και η πλατφόρμα που χρησιμοποιείται για την οργάνωση του κοινούχρηστου αυτοκινήτου. Για να λάβετε μια πολύ ακριβή εκτίμηση της τιμής και της διαθεσιμότητας ενός ταξιδιού με κοινόχρηστο αυτοκίνητο από Όλμπια προς Νάπολη, ξεκινήστε μια αναζήτηση στη Vivanoda εισάγοντας τις ημερομηνίες του ταξιδιού σας.

Ο συνδυασμός με αυτοκίνητο θεωρείται γενικά ασφαλής επιλογή για το ταξίδι μεταξύ Όλμπια και Νάπολη. Ωστόσο, είναι σημαντικό να ελέγχετε τις κριτικές και τις αξιολογήσεις των οδηγών πριν κλείσετε ένα ταξίδι. Συνιστάται επίσης να μοιράζεστε τα προσωπικά σας στοιχεία μόνο με άτομα που εμπιστεύεστε.

Πλατφόρμα συγκοινωνιών Όλμπια Νάπολη

Blablacar
Blablacar
Αναζήτηση για μεταφορά με αυτοκίνητο Όλμπια Νάπολη
Φίλτρα αναζήτησης
Τρόπος μεταφοράς
Ώρα αναχώρησης
Ώρα άφιξης