Ταξιδέψτε από Άγιος Κωνσταντίνος προς Σκιάθος

Οργανώστε το ταξίδι σας Άγιος Κωνσταντίνος προς Σκιάθος με πορθμείο

Ημερομηνία Μετάβαση
(Ημερομηνία Επιστροφής)
1
έρευνα  
διαφήμιση

1 πιθανή επιλογή να πάτε από Άγιος Κωνσταντίνος προς Σκιάθος σε πορθμείο

  • Εισάγετε τις ημερομηνίες του ταξιδιού σας για να βρείτε τις καλύτερες προσφορές.
Άγιος Κωνσταντίνος
Σκιάθος
  • Αποκτήστε τιμές

Ταξίδι Άγιος Κωνσταντίνος Σκιάθος

Τρόποι μεταφοράςπορθμείο
απόσταση71 km
Άμεση γραμμήΝαί

Πώς να πάτε από Άγιος Κωνσταντίνος προς Σκιάθος;

Προσφέρουμε 1 διαδρομές μέσα πορθμείο για να προετοιμάσετε το ταξίδι σας Άγιος Κωνσταντίνος Σκιάθος. Τα ταξίδια που παρουσιάζονται ταξινομούνται σύμφωνα με δείκτη απόδοσης (ο οποίος μετράται ανάλογα με τον αριθμό των αλλαγών, την εκτιμώμενη διάρκεια, την απόσταση από το αεροδρόμιο μέχρι το κέντρο της πόλης που εξυπηρετεί ...). Θα είστε σε θέση να:
  • Ταξινόμηση αποτελεσμάτων ανά τρόπο μεταφοράς (πορθμείο).
  • Αποκτήστε τιμές, ώρες και διάρκεια του ταξιδιού Άγιος Κωνσταντίνος Σκιάθοςκάνοντας κλικ στο κουμπί "Προβολή τιμών" και καθορίζοντας τις ημερομηνίες ταξιδιού σας και τον αριθμό των επιβατών. Προσοχή: προσπαθούμε να συλλέξουμε ένα μέγιστο επιτόκιο από τις διάφορες ιστοσελίδες ταξιδιωτών εταίρων για να σας ενημερώσουμε στην καλύτερη περίπτωση, αλλά αυτό δεν είναι πάντα εφικτό.
  • Εντοπίστε πόλεις του Άγιος Κωνσταντίνος και Σκιάθος σε έναν χάρτη καθώς και στη διαδρομή Άγιος Κωνσταντίνος Σκιάθος και τα διάφορα σημεία αλληλογραφίας (Ναυτικό Σταθμό Skiathos, Ναυτικό Σταθμό Agios Konstantinos) κάνοντας κλικ στο κουμπί "Λεπτομέρειες & Χάρτης".
  • Βρείτε ένα ξενοδοχείο στο Σκιάθος

Όλοι οι τρόποι μεταφοράς Άγιος Κωνσταντίνος Σκιάθος

Για το ταξίδι του Άγιος Κωνσταντίνος (Ελλάδα) έως Σκιάθος (Σποράδες, Ελλάδα) με απόσταση 71 χλμ. Μπορείτε να δανειστείτε Μόνο ένας τρόπος μεταφοράς (πορθμείο).
Υπάρχει άμεση διασταύρωση με φέρι που θα σας επιτρέψει να φτάσετε Σκιάθος από Άγιος Κωνσταντίνος.
Θα επιβιβαστείτε στο λιμάνι Agios Konstantinos στις 0.3 km από Άγιος Κωνσταντίνοςπλοίου της Hellenic Seaways. Το σκάφος θα αποβιβαστεί στο λιμάνι τουSkiathos σε 0.6 km από Σκιάθος. Σας συμβουλεύουμε να πάτε στο λιμάνι τουΆγιος Κωνσταντίνος για επιβίβαση μία έως δύο ώρες πριν από την ώρα που αναγράφεται στην κράτησή σας.

Από ποιοι μεταφορείς πρέπει να πάτε Άγιος Κωνσταντίνος προς Σκιάθος;

Ναυτιλιακές εταιρείες
Τα σκάφη του Hellenic Seaways παρέχουν τη θαλάσσια σύνδεση μεταξύ του λιμένα του Agios Konstantinos και του Σκιάθος (Skiathos σε 0.6 km από την πόλη)
 
France
United Kingdom
Portugal
Italia
España
Deutschland
Ελλάδα
Nederland
Danmark
Sverige
Norge
Suomi
Česká republika
Polska
Magyarország
Hrvatska
România
International (en)